Γονείς διαγνώστηκαν με καρκίνο στο 4ο στάδιο με λίγες εβδομάδες διαφορά: «Είναι φρικτό»

Γονείς διαγνώστηκαν με καρκίνο στο 4ο στάδιο με λίγες εβδομάδες διαφορά: «Είναι φρικτό» Facebook Twitter
0

Νωρίτερα φέτος, στη ζωή μιας οικογένειας στην Καλιφόρνια ήρθαν τα πάνω κάτω και δεν ήταν για καλό.

Τον Φεβρουάριο, η Λόρα Τομελόσο, συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου στο τέταρτο στάδιο μετά από κολονοσκόπηση.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο σύζυγος της, Μάικλ, τροχονόμος στο επάγγελμα, έλαβε επίσης νέα που άλλαξαν τη ζωή του, όταν οι γιατροί τού είπαν ότι είχε καρκίνο στα φάρυγγα επίσης στο τέταρτο στάδιο.

«Είναι φρικτό, και για τη Λόρα- να το περνάει αυτό και να μαθαίνει ότι ο σύζυγός της θα το αντιμετωπίσει επίσης», είπε η Κάρι Σελίνι, οικογενειακή φίλη.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο καρκίνος του παχέος εντέρου της Λόρα έχει κάνει έκτοτε μετάσταση στις ωοθήκες.

Οι Τομελόσο είναι γονείς δύο μικρών αγοριών, του 14χρονου Μάικ Τζούνιορ και του 10χρονου Μάθιου, ανέφερε το Τμήμα Τροχαίας της αστυνομίας του Λος Άντζελες, σε ανακοίνωση στα social media.

«Κατά τη διάρκεια της μάχης τους με τον καρκίνο, η οποία αποτελείται από συνεχείς ιατρικές θεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλείες, είναι τόσο εξαντλημένοι που δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν απλές εργασίες», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Βασίζονται σε φίλους, γείτονες και μέλη της εκκλησίας για να κάνουν τη ζωή τους λιγότερο δύσκολη με τις καθημερινές τους εργασίες και τα ιατρικά τους ραντεβού και για να κάνουν την παιδική ηλικία του Μάικ και του Μάθιου όσο το δυνατόν πιο θετική», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το αστυνομικό τμήμα ανέφερε επίσης ότι ο Μάθιου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, που κάνει διδασκαλία κατ' οίκον, ενώ εργάζεται με άλογα στο πλαίσιο της θεραπείας του, αλλά δεν μπορεί πλέον να παρακολουθεί συνεδρίες λόγω της υγείας των γονέων του.

«Γνωρίζουμε καλά τι είδους άνθρωπος είναι και οικογενειάρχης, υπήρξε πεζοναύτης και αστυνομικός για πάνω από 25 χρόνια και παντρεμένος άλλα τόσα με τη σύζυγό του», δήλωσε συνάδελφος του Μάικλ. «Και να το περνάνε αυτό όχι ένας, αλλά δυο άνθρωποι... είναι σαν να πρόκειται για πιθανότητες λοταρίας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ