Όταν νεαρός εισάγεται με κρίση πανικού, δύσπνοια και τάσεις λιποθυμίας στο νοσοκομείο του Ελ Καμίνο συνοδευόμενος από τον πατέρα του, σίγουρα δεν περιμένει ότι η γιατρός βάρδιας θα αρχίσει να τον ειρωνεύεται και θα τον τραβάει για να τον σηκώσει δια της βίας από το κρεβάτι. 

 

«Έλα, τι; Πεθαίνει; Δεν μπορεί να ανασάνει;Πέθανες, κύριε; Συγνώμη, κύριε, αλλά είσαι ο λιγότερο άρρωστος απ' όσους βρίσκονται εδώ μέσα, γι' αυτό σήκωσε το κεφάλι σου και σήκω από το κρεβάτι. Και μην τολμήσεις να μου πεις ότι δεν μπορείς να κουνηθείς. Έλα, έλα σήκω!», ακούγεται να λέει η γιατρός Beth Keegstra.

 

Ωστόσο, μάλλον αγνοούσε ότι ο πατέρας του κατέγραφε σε βίντεο το περιστατικό, το οποίο εκεί που υποθέτει κανείς ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, ακούγεται η γιατρός να υποθέτει ότι ο 20χρονος βρέθηκε σ' αυτή την κατάσταση, λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά. 

 

Με τη δημοσίευση του βίντεο, η γιατρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Για την ιστορία ο νεαρός έπαθε κρίση πανικού κατά τη διάρκεια προπόνησής του με την ομάδα μπάσκετ, της οποίας είναι μέλος... 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr