Γερμανία: Όλοι αρνούνται να παραχωρήσουν τον χώρο τους για το συνέδριο των νεοναζί

Γερμανία: Όλοι αρνούνται να παραχωρήσουν τον χώρο τους για το συνέδριο των νεοναζί Facebook Twitter
2

Στο πάρκινγκ του Χέρμαν Σβέντε στη Βαυαρία, γιού του Φραντς Σβέντε γνωστού από τη θητεία του ως ναζί θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το νεοναζιστικό κόμμα(NPD) της Γερμανίας το συνέδριο του. Ιδιοκτήτες αιθουσών και συνεδριακών χώρων έχουν αρνηθεί στο νεοναζιστικό κόμμα να πραγματοποιήσει το συνέδριο του σε αυτές. Το κόμμα της Αριστεράς (Die Linke) σχεδιάζει το Σαββατοκύριακο μεγάλη ροκ συναυλία για να παρεμποδίσει τη συγκέντρωση των νεοναζί. Μέλος του Die Linke, δήλωσε: "Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την κομματική εκδήλωση, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την παρενοχλήσουμε» τονίζοντας ότι θα παίξουν όσο πιο δυνατά μπορούν μουσική, χρησιμοποιώντας ακόμα και ηλεκτρικά αλυσοπρίονα. Οι αστυνομικές αρχές της Βαυαρίας ήδη βρίσκονται σε ετοιμότητα.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα «κόβει» τις επενδύσεις και οι 75 φτωχότερες χώρες του πλανήτη τρέχουν να αποπληρώσουν τα χρέη

Διεθνή / Η Κίνα «κόβει» τις επενδύσεις και οι 75 φτωχότερες χώρες του πλανήτη τρέχουν να αποπληρώσουν τα χρέη

Η χρηματοδότηση της Κίνας μέσω της Πρωτοβουλίας Belt and Road (BRI) έχει μειωθεί σημαντικά, προκαλώντας ανησυχία σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες που εξαρτώνται από αυτές τις επενδύσεις
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δε καταλαβαίνω γιατί να μην είναι εξαρχής παράνομο να φέρεις τέτοια ιδεολογία, ειδικά σε μια χώρα που μάτωσε και έκανε άλλους να ματώσουν εξαιτίας της.