Γερμανία: Μαζικές περικοπές θέσεων εργασίας αποφάσισε η Siemens

Γερμανία: Μαζικές περικοπές θέσεων εργασίας αποφάσισε η Siemens Facebook Twitter
1

Σε μαζικές περικοπές θέσεων εργασίας θα προχωρήσει η εταιρία Siemens, λόγω κυρίως των προβλημάτων στον κλάδο της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, προανήγγειλε ο επικεφαλής της Τζο Κέζερ.


«Το τμήμα Ενέργειας και Αερίου παλεύει εδώ και καιρό με πολύ δύσκολες συνθήκες αγοράς και με διαρθρωτικές προκλήσεις. Αν θέλουμε αυτή η επιχείρηση να έχει μέλλον, πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να προσαρμόσουμε τις δυνατότητές μας, ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται οδυνηρές περικοπές», δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο Κέζερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται γερμανικά ΜΜΕ, εικάζεται ότι θα κινδυνεύσουν περίπου 4.000 θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα η εταιρία Siemens Gamesa, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ανεμογεννητριών, έχει ανακοινώσει ότι θα περικόψει έως και 6.000 θέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM