Γερμανία: Γυναίκα που δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι στη διάρκεια του σεξ γλυτώνει με ελαφριά ποινή

Γερμανία: Γυναίκα που δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι στη διάρκεια του σεξ γλυτώνει με ελαφριά ποινή Facebook Twitter
5

Γυναίκα που έκοψε το λαιμό του εραστή της και το στήθος του με ηλεκτρικό πριόνι κατά τη διάρκεια του σεξ, γλύτωσε τα ισόβια αφού ο δικαστής δέχτηκε ότι δεν είχε πρόθεση να δολοφονήσει το θύμα.

Η κατηγορούμενη, γνωστή μόνο ως «Gabi Ρ», καταδικάστηκε τελικά σε 12 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Μονάχου.

Σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung, παρότι ο φόνος έγινε με ηλεκτρικό δισκοπρίονο ενώ ο εραστής ήταν δεμένος στο κρεβάτι και είχε δεμένα τα μάτια του, ο δικαστής δέχτηκε ότι η γυναίκα δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία το Δεκέμβριο του 2008. Από την πλευρά της η πολιτική αγωγή αλλά και οι εισαγγελείς αναφέρθηκαν σε δολοφονία, λόγω της ταραγμένης σχέσης του ζευγαριού.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ένα μικρό χρονικό διάστημα πριν από τη δολοφονία που ήρθε στο φως μόλις το 2016, όταν το πτώμα του θύματος βρέθηκε θαμμένο στον κήπο της Gabi P. Η ίδια έλεγε ως τότε ότι ο σύντροφός της είχε φύγει για τη Ρουμανία.  

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς δουλειά και τελικά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς εργασία, αλλά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Αφρικανοί, παρασυρμένοι από υποσχέσεις καλών μισθών, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο - Αποκαλύψεις για στρατολογήσεις, εξαπατήσεις και θύματα από χώρες όπως το Καμερούν και η Σενεγάλη
LIFO NEWSROOM
Το μυστήριο του μηνύματος στη Βόρεια Θάλασσα σε ένα μπουκάλι λύθηκε μετά από 47 χρόνια

Διεθνή / Το μυστήριο του μηνύματος στη Βόρεια Θάλασσα σε ένα μπουκάλι λύθηκε μετά από 47 χρόνια

Δύο φίλες εντόπισαν σε σουηδικό νησί ένα ξεθωριασμένο σημείωμα του 1978 και, με τη βοήθεια του BBC, αποκάλυψαν την ιστορία ενός χαμένου ναυτικού και της ζωής του στη Βόρεια Θάλασσα
LIFO NEWSROOM
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έφτασε στη Γαλλία μετά την απέλασή της - «Μας απήγαγε το Ισραήλ σε διεθνή ύδατα»

Διεθνή / Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έφτασε στη Γαλλία μετά την απέλασή της - «Μας απήγαγε το Ισραήλ σε διεθνή ύδατα»

Η Σουηδή ακτιβίστρια ταξίδεψε από το Ισραήλ στη Γαλλία και από εκεί αναχώρησε για τη Σουηδία, ενώ η παρουσία της στο αεροδρόμιο του Παρισιού συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ΜΜΕ
LIFO NEWSROOM
Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, Εθνοφρουρά στο Τέξας και συγκρούσεις σε πολλές πολιτείες

Διεθνή / Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, Εθνοφρουρά στο Τέξας και συγκρούσεις σε πολλές πολιτείες

Η οικονομική ζημιά από τις ταραχές στο Λος Άντζελες εκτιμάται ήδη σε εκατομμύρια δολάρια, ενώ η ψυχολογική επίδραση στις κοινότητες μεταναστών είναι εκτεταμένη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Χαχαχαχα anira καλο. Επειδή μένω Γερμανία,να πω την αλήθεια εχω κουραστεί να βλέπω στις εφημερίδες τι ανωμαλίες κάνει ο καθένας. Εδω στο σεξ δεν έχουν όρια,οτι να ναι.