Γερμανία: Γυναίκα που δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι στη διάρκεια του σεξ γλυτώνει με ελαφριά ποινή

Γερμανία: Γυναίκα που δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι στη διάρκεια του σεξ γλυτώνει με ελαφριά ποινή Facebook Twitter
5

Γυναίκα που έκοψε το λαιμό του εραστή της και το στήθος του με ηλεκτρικό πριόνι κατά τη διάρκεια του σεξ, γλύτωσε τα ισόβια αφού ο δικαστής δέχτηκε ότι δεν είχε πρόθεση να δολοφονήσει το θύμα.

Η κατηγορούμενη, γνωστή μόνο ως «Gabi Ρ», καταδικάστηκε τελικά σε 12 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Μονάχου.

Σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung, παρότι ο φόνος έγινε με ηλεκτρικό δισκοπρίονο ενώ ο εραστής ήταν δεμένος στο κρεβάτι και είχε δεμένα τα μάτια του, ο δικαστής δέχτηκε ότι η γυναίκα δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία το Δεκέμβριο του 2008. Από την πλευρά της η πολιτική αγωγή αλλά και οι εισαγγελείς αναφέρθηκαν σε δολοφονία, λόγω της ταραγμένης σχέσης του ζευγαριού.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ένα μικρό χρονικό διάστημα πριν από τη δολοφονία που ήρθε στο φως μόλις το 2016, όταν το πτώμα του θύματος βρέθηκε θαμμένο στον κήπο της Gabi P. Η ίδια έλεγε ως τότε ότι ο σύντροφός της είχε φύγει για τη Ρουμανία.  

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Χαχαχαχα anira καλο. Επειδή μένω Γερμανία,να πω την αλήθεια εχω κουραστεί να βλέπω στις εφημερίδες τι ανωμαλίες κάνει ο καθένας. Εδω στο σεξ δεν έχουν όρια,οτι να ναι.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ