Γερμανία: Φόβοι για ριζοσπαστικοποίηση των Τούρκων μεταναστών

Γερμανία: Φόβοι για ριζοσπαστικοποίηση των Τούρκων μεταναστών Facebook Twitter
0

Για τον κίνδυνο ενεργοποίησης ριζοσπαστικών δυνάμεων στην τουρκική κοινότητα της Γερμανίας προειδοποίησε η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος του κρατιδίου Βάδης-Βυρτεμβέργης, μετά το ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο.

«Αντιλαμβανόμαστε αυξανόμενη δραστηριότητα προπαγάνδας», δήλωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας σε τοπικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι η «κλιμακούμενη ένταση» θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω αντιδράσεις στην εξτρεμιστική «σκηνή» της περιοχής.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος εστιάζει την προσοχή της στην οργάνωση των «Γκρίζων Λύκων», η οποία αριθμεί περί τα 7.000 μέλη στη Γερμανία και περί τα 2.100 μέλη μόνο στην περιοχή Βάδης-Βυρτεμβέργης.

 
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM