Γερμανία: Φόβοι για ριζοσπαστικοποίηση των Τούρκων μεταναστών

Γερμανία: Φόβοι για ριζοσπαστικοποίηση των Τούρκων μεταναστών Facebook Twitter
0

Για τον κίνδυνο ενεργοποίησης ριζοσπαστικών δυνάμεων στην τουρκική κοινότητα της Γερμανίας προειδοποίησε η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος του κρατιδίου Βάδης-Βυρτεμβέργης, μετά το ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο.

«Αντιλαμβανόμαστε αυξανόμενη δραστηριότητα προπαγάνδας», δήλωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας σε τοπικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι η «κλιμακούμενη ένταση» θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω αντιδράσεις στην εξτρεμιστική «σκηνή» της περιοχής.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος εστιάζει την προσοχή της στην οργάνωση των «Γκρίζων Λύκων», η οποία αριθμεί περί τα 7.000 μέλη στη Γερμανία και περί τα 2.100 μέλη μόνο στην περιοχή Βάδης-Βυρτεμβέργης.

 
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM