Γερμανία: Έκλεισε δύο φορές τον αναπνευστήρα της διπλανής στο νοσοκομείο- Την ενοχλούσε ο ήχος

Νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA
0

Μία 72χρονη δεν δίστασε να κλείσει τον αναπνευστήρα γυναίκας που νοσηλευόταν δίπλα της σε νοσοκομείο στη Γερμανία, επειδή την ενοχλούσε ο ήχος που έκανε η συσκευή, σύμφωνα με τις αρχές. 

Μάλιστα, η γυναίκα- που συνελήφθη και προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας- προχώρησε δύο φορές σε αυτή την κίνηση, μέσα σε λίγες ώρες. 

Το περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο του Μανχάιμ, το βράδυ της Τρίτης. Η 72χρονη, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές, φέρεται να έκλεισε τον αναπνευστήρα μιας 79χρονης. 

Παρότι το προσωπικό της εξήγησε ότι η συσκευή αυτή ήταν ζωτικής σημασίας για την άλλη ασθενή, η 72χρονη έκλεισε ξανά τον αναπνευστήρα, αργότερα το ίδιο βράδυ. Χρειάστηκε η επέμβαση των γιατρών, για να επαναφέρουν την 79χρονη και παρότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Μετά τη σύλληψή της, η κατηγορούμενη παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστή την Τετάρτη και προφυλακίστηκε. 

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM