Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορά... ενός έτους

Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορά... ενός έτους Facebook Twitter
9

Μια 28χρονη γυναίκα από τον Καναδά γέννησε την Πρωτοχρονιά τα δίδυμα μωρά της με διαφορά μόλις λίγων λεπτών το ένα από το άλλο, αλλά σε... δύο διαφορετικές χρονιές.

Το ένα από τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκε 8 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, το 2013 ενώ το δεύτερο γεννήθηκε 1 λεπτό αργότερα, την πρώτη Τετάρτη του 2014.

Η Γκαμπριέλα και η Σοφία, που γεννήθηκαν δύο εβδομάδες πριν από το αναμενόμενο, χαίρουν άκρας υγείας όπως και η μητέρα τους. «Είμαι τόσο ανακουφισμένη που επιτέλους δεν έχω πια την τεράστια κοιλιά μου και ανυπομονώ να επιστρέψει το σώμα μου στην κανονική του κατάσταση», είπε η Λίντσεϊ Σαλγκέιρο στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CTV. Η 28χρονη έχει πλέον τέσσερα παιδιά καθώς ήταν ήδη μητέρα δύο υιών.

Πηγή: ΑΠΕ

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM