Γαλλία- Δολοφονία 17χρονου: «Απαράδεκτη κατάσταση, έφυγε πολύ νωρίς» λέει ο Εμπαπέ

Γαλλία- Δολοφονία 17χρονου: «Απαράδεκτη κατάσταση, έφυγε πολύ νωρίς» λέει ο Εμπαπέ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Επεισόδια ξέσπασαν χθες στο Παρίσι μετά τον θάνατο 17χρονου από σφαίρα αστυνομικού επειδή «αρνήθηκε να συμμορφωθεί». Ο Κίλιαν Εμπαπέ με τη σειρά του αντέδρασε έντονα για τον θάνατο του 17χρονου από τους αστυνομικούς. 

Έντονα αντέδρασε για τον θάνατο του 17χρονου από αστυνομικά πυρά στο Παρίσι και τα εκτεταμένα επεισόδια που ακολούθησαν, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Ειδικότερα, ο Εμπαπέ έκανε λόγο γα απαράδεκτη κατάσταση, σε ανάρτησή του στο Twitter και εξέφρασε τη λύπη του για το 17χρονο παιδί, που «έφυγε πολύ νωρίς» από τη ζωή.

«Νιώθω άσχημα για τη Γαλλία μου. Απαράδεκτη κατάσταση. Όλες μου οι σκέψεις πάνε στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Ναέλ, αυτό τον μικρό άγγελο που έφυγε πολύ νωρίς» σημείωσε ο Εμπαπέ.

Επεισόδια μετά τη δολοφονία 17χρονου από αστυνομικό

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε χθες και απεικονίζει την δολοφονία του 17χρονου, που πυροδότησε τα επεισόδια, ο αστυνομικός σημαδεύει τον 17χρονο οδηγό με πιστόλι, κατόπιν να τον πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής όταν εκείνος προσπαθεί να επιταχύνει για να φύγει. Το περιστατικό συνέβη στο προάστιο του Ναντέρ.

Ο αστυνομικός τέθηκε υπό κράτηση. Ο θάνατος του 17χρονου οδήγησε σε επεισόδια ενώ ξέσπασαν ταραχές ανάμεσα σε κατοίκους του προαστίου του Παρισιού, όπου συνέβη η δολοφονία και αστυνομικές δυνάμεις, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Έγιναν 15 προσαγωγές ως τη 1:00 τοπική ώρα χθες το βράδυ ενώ η αστυνομία έκανε λόγο για «σποραδικά» επεισόδια σε περίχωρα του Παρισιού.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM