«Φτάνει με την Ευρώπη … πρόκειται μόνο για κοινωνική σφαγή»

«Φτάνει με την Ευρώπη … πρόκειται μόνο για κοινωνική σφαγή» Facebook Twitter
0

Ο Ιταλός επιχειρηματίας Μαρτσέλλο Ντι Φινίτσιο, 47 ετών, σκαρφάλωσε, στον τρούλο της βασιλικής του Αγίου Πέτρου, όπου και κατάφερε να ξεδιπλώσει πανό που γράφει «φτάνει με τον Μόντι, με την Ευρώπη, με τις πολυεθνικές, πρόκειται μόνο για κοινωνική σφαγή».

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ντι Φινίτσιο μπήκε στην εκκλησία αργά το απόγευμα, παρέμεινε στο εσωτερικό της, και τελικώς, κατάφερε να βγει έξω από ένα απ' τα μικρά παράθυρα που βρίσκονται στον τρούλο του Αγίου Πέτρου.

 

Αυτή την ώρα, άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του Βατικανού, προσπαθούν να τον πείσουν να κατέβει, δεδομένης και της επικινδυνότητας της διαμαρτυρίας.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, ο σαρανταεπτάχρονος επιχειρηματίας, με καταγωγή από την Τεργέστη, στις 12 του περασμένου Ιουλίου είχε καταφέρει να ανέβει, ήδη, μια πρώτη φορά, στον τρούλο της σημαντικότερης εκκλησίας των ρωμαιοκαθολικών, για να διαμαρτυρηθεί κατά της ευρωπαϊκής οδηγίας Μπόλκενσταϊν, που αναφέρεται στην απελευθέρωση της αγοράς των υπηρεσιών και την αύξηση του ανταγωνισμού.

 

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM