Ένα 8χρονο αγόρι σκοτώθηκε από διερχόμενο τρένο στη Φρανκφούρτη, όταν ένας άνδρας έσπρωξε σκόπιμα το παιδί και τη μητέρα του στις ράγες. 

 

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο 40χρονος δράστης έσπρωξε τα ανυποψίαστα θύματά του από την αποβάθρα, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, την ώρα που εισερχόταν η υπερταχεία ICE. Η μητέρα κατάφερε να αποφύγει το τρένο που χτύπησε θανάσιμα το παιδί της, περνώντας από πάνω του. 

 

Ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να ρίξει τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο στις ράγες και στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά αρκετοί από τους παριστάμενους τον κυνήγησαν και τελικώς συνελήφθη σε μικρή απόσταση από τον πιο πολυσύχναστο σταθμό της πόλης. Για την ώρα, ο 40χρονος κρατείται και ανακρίνεται ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. 

 

Η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Ιζαμπέλ Νόιμαν, δήλωσε πως για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στον θύτη και στα θύματά του. Η μητέρα του παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατέθεσε στην αστυνομία. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τυχόν τραύματα που υπέστη. 

 

Με πληροφορίες από Deutsche Welle και Associated Press