Φρανκφούρτη: Άνδρας έσπρωξε 8χρονο αγόρι σε διερχόμενο τρένο - Ακαριαίος θάνατος για το παιδί

Φρανκφούρτη: Άνδρας έσπρωξε 8χρονο αγόρι σε διερχόμενο τρένο - Ακαριαίος θάνατος για το παιδί Facebook Twitter
2

Ένα 8χρονο αγόρι σκοτώθηκε από διερχόμενο τρένο στη Φρανκφούρτη, όταν ένας άνδρας έσπρωξε σκόπιμα το παιδί και τη μητέρα του στις ράγες. 

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο 40χρονος δράστης έσπρωξε τα ανυποψίαστα θύματά του από την αποβάθρα, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, την ώρα που εισερχόταν η υπερταχεία ICE. Η μητέρα κατάφερε να αποφύγει το τρένο που χτύπησε θανάσιμα το παιδί της, περνώντας από πάνω του. 

Ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να ρίξει τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο στις ράγες και στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά αρκετοί από τους παριστάμενους τον κυνήγησαν και τελικώς συνελήφθη σε μικρή απόσταση από τον πιο πολυσύχναστο σταθμό της πόλης. Για την ώρα, ο 40χρονος κρατείται και ανακρίνεται ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. 

Η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Ιζαμπέλ Νόιμαν, δήλωσε πως για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στον θύτη και στα θύματά του. Η μητέρα του παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατέθεσε στην αστυνομία. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τυχόν τραύματα που υπέστη. 

Με πληροφορίες από Deutsche Welle και Associated Press

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
..Από την Ερυθραία, μάλλον, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι την σύνδεση. Μήπως έχουν οι εν λόγω φήμη να πετάνε αθώα γυναικόπαιδα σε διερχόμενα τραίνα; Πριν από 9 μέρες μία γυναίκα σπρώχτηκε σε διερχόμενο τραίνο, στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, από έναν Σέρβο Κοσοβάρο και σκοτώθηκε. Δεν είναι θέμα εθνοτικής καταγωγής το θέμα, αλλά προφανώς διανοητικής κατάστασης-ψυχικής υγείας κ.λπ."Tube pushers"Ο Ιρλανδός serial killer Kieran Kelly λέγεται πως έσπρωξε αρκετούς ανθρώπους στις ράγες του London underground, τον προηγούμενο αιώνα (βλ. https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/news/history/594172/Truth-secret-Underground-killer-Scotland-Yard/amp)Ο Βρετανος Paul Crossley ετων 48, το 2018 όρμησε κατά δύο ανθρώπων στον υπόγειο (βλ. footage από τις κάμερες ασφαλείας https://www.youtube.com/watch?v=3Twj8VSno7s και άρθρο https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/amp/uk-england-london-48743979) ο ένας μπόρεσε να κρατήσει κόντρα και την ισορροπία του ενώ τον άλλον άνθρωπο (91-year-old Sir Robert Malpa) κυριολεκτικά τον εξφενδόνησε στις ράγες σπάζοντάς του κόκκαλα, για καλή του όμως τύχη ο παρευρισκόμενος κύριος Riyad El Hussani, πήδηξε κάτω στις γράμμες και κατάφερε να διασώσει τον άνθρωπο. Ο δράστης (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τλχ) διαγνωσμένος με παρανοϊκή σχιζοφρένεια είπε ότι το προηγούμενο βράδυ δεν είχε κοιμηθεί, ότι είχε κάνει ναρκωτικά, ότι δεν είχε πάρει τα φάρμακά του και ότι βρήκε τα θύματα "ενοχλητικά".