Φεύγει από το γραφείο στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου

Φεύγει από το γραφείο στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
8

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει μαζέψει ήδη τα πράγματα του από το γραφείο του στη Βουλή, ανταποκρινόμενος θετικά στην επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μεταδόθηκε ότι ο πρωήν Πρωθυπουργός είχε αρνηθεί να αφήσει το γραφείο στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, κάτι που διαψεύστηκε στη συνέχεια.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε στείλει επιστολή στους τρεις πρώην Πρωθυπουργούς, Κ. Μητσοτάκη, Γ. Παπανδρεόυ και Κ. Σημίτη ζητώντας τους να αφήσουν, λόγω έλλειψης χώρου,  τα γραφεία που έχουν στο κεντρικό κτήριο του Κοινοβουλίου.

Στόχος είναι τα τρία γραφεία να διατεθούν ως χώροι εργασίας και αναγνωστήρια για τους βουλευτές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός του Γ. Παπανδρέου, το γραφείο εγκαταλείπει και ο κ. Σημίτης ενώ αναμένεται η απάντηση του Κ. Μητσοτάκη. Το συγκεκριμένο γραφείο χρησιμοποιούν σύμφωνα με δημοσιεύματα τα παιδιά του και βουλευτές Ν. Μπακογιάννη και Κ. Μητσοτάκης.

Σημειώνεται πάντως πως ο Κανονισμός της Βουλής αναφέρει ότι οι πρώην Πρωθυπουργοί πρέπει να έχουν γραφείο στο κεντρικό κτήριο της Βουλής και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο η Πρόεδρος της Βουλής δεν έθεσε χρονικό περιθώριο για να αποχωρήσουν.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Διεθνή / Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Ο Τόμι Ρόμπινσον, γνωστός ακροδεξιός ακτιβιστής, υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ πληρώνει τα νομικά του έξοδα στη δίκη του - Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και γιατί η σχέση τους προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία
LIFO NEWSROOM
Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση»

Διεθνή / Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση» - Πώς εμπλέκεται η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης

«Ενημερωθήκαμε από την πρεσβεία της Βενεζουέλας ότι θα κλείσει τις πόρτες της, χωρίς να δώσει εξήγηση», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διεθνή / Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διαρρεύσαντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ενώ τα αραβικά κράτη καταδίκασαν δημόσια τον πόλεμο στη Γάζα, ενίσχυσαν κρυφά τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ – μια συνεργασία που μπορεί να διαμορφώσει τη μελλοντική εκεχειρία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Η προσωποποίηση της αλαζονείας, η αριστερή κολλητή του ακροδεξιού γραφικού Καμμένου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παραβλέπει τον κανονισμό της Βουλής που λέει ότι οι πρώην πρωθυπουργοί δικαιούνται να έχουν γραφειο στη Βουλή και τους ζητάει να τα αδειάσουν, γιατί η ίδια θεωρεί τον χώρο τσιφλίκι του πατέρα της. Συγχρόνως καλεί τις απολυμένες καθαρίστριες,δηλαδή την εκλογική της πελατεία στη Βουλή να πιούν μαζί καφέ και μεταδίδει το χάπενινγ ζωντανά από το κανάλι της Βουλης, άλλο τσιφλίκι της Ζωής.Θα γράψει ιστορία στην Προεδρία η κυρία, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μαζί της.
Αυτο το πραγμα που γινεται τελευταια με την δημοσιευση ειδησεων και την αμεση διαψευση τους ειναι απιστευτο. Δεν ειμαι σιγουρος ποιος ευθυνεται και ποιος οφελειται, αλλα πραγματικα ειναι ντροπιαστικο.