«Εύχομαι μόνο να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα»: Ο «Tiger King» παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή

«Εύχομαι μόνο να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα»: Ο «Tiger King» παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή Facebook Twitter
Ο Joe Exotic
0

Ο Joe Exotic, ο αμφιλεγόμενος πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ του Netflix «Tiger King», ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε τον Χόρχε Μάρκες μέσα από τη φυλακή όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 21 ετών.

Ο Joe Exotic έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2020 μέσα από τη δημοφιλή σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix, η οποία παρουσίασε τη χαοτική ζωή του ως ιδιοκτήτης ζωολογικού πάρκου στην Οκλαχόμα, όπου φιλοξενούνταν τίγρεις, λιοντάρια και άλλα άγρια ζώα.

Η εκκεντρική του προσωπικότητα, οι νομικές του διαμάχες, αλλά και η κόντρα του με την ακτιβίστρια Κάρολ Μπάσκιν, τον μετέτρεψαν σε viral φιγούρα του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας της πανδημίας.

Το 2019 καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας κατά της Μπάσκιν, καθώς επιχείρησε να προσλάβει πληρωμένο εκτελεστή για να τη δολοφονήσει, αλλά και για παραβιάσεις της ομοσπονδιακής νομοθεσίας περί προστασίας άγριων ζώων.

Ο 62χρονος δημοσίευσε τη Δευτέρα 22 Απριλίου φωτογραφία του ίδιου και του νέου συζύγου του, γράφοντας: «Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανος για κάποιον. Σας παρουσιάζω τον σύζυγό μου, Χόρχε Φλόρες Μαλντονάδο».

Ο γάμος τους έρχεται λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, όταν και οι δύο ήταν ήδη έγκλειστοι. Ο Exotic είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2023: «Ο Χόρχε είναι 33 ετών, είναι καταπληκτικός και κατάγεται από το Μεξικό. Τώρα το ζητούμενο είναι να καταφέρουμε να παντρευτούμε μέσα στη φυλακή και να του εξασφαλίσουμε άσυλο. Αλλιώς, όταν βγούμε, θα φύγουμε από την Αμερική. Εύχομαι μόνο να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα».

Ο Joe Exotic εκτίει ποινή κάθειρξης 21 ετών για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας κατ’ ανάθεση της Κάρολ Μπάσκιν, αφού η αρχική του ποινή μειώθηκε κατά έναν χρόνο το 2022.

Παλαιότερα, είχε παντρευτεί τον Τράβις Μαλντονάδο το 2015, ο οποίος πέθανε το 2017 όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος. Δύο μήνες αργότερα, ο Joe Exotic παντρεύτηκε τον Ντίλον Πασάζ, με τον οποίο χώρισε το 2021.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, εξέφρασε την αγάπη του για τον νέο του σύζυγο αλλά και την ελπίδα του να αφεθεί ελεύθερος. «Με έχει βοηθήσει να αντέξω πολλά, ενώ παλεύω με τον καρκίνο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το μόνο που προσεύχομαι είναι να μου επιτρέψει ο Τραμπ να ζήσω λίγο ελεύθερος μαζί του πριν να είναι αργά. Σε αγαπώ, Χόρχε, είσαι η ζωή μου», έγραψε.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM
Αγία Σοφία:

Διεθνή / Αγία Σοφία: Οι επικεφαλής των έργων αποκατάστασης απαντούν για τα φορτηγά μέσα στο μνημείο

Η σκληρή κριτική οφείλεται στην πολιτική πόλωση, ενώ η πολυπλοκότητα των εργασιών καθιστά δύσκολη την πλήρη κατανόησή τους από το ευρύ κοινό, εξηγεί μέλος του επιστημονικού συμβουλίου
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν ήδη εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι, στο οποίο σκοπεύουν να μείνουν ακόμη και όταν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς
LIFO NEWSROOM
Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως δύσκολη χρονιά
LIFO NEWSROOM