«Εύχομαι μόνο να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα»: Ο «Tiger King» παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή

«Εύχομαι μόνο να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα»: Ο «Tiger King» παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή Facebook Twitter
Ο Joe Exotic
0

Ο Joe Exotic, ο αμφιλεγόμενος πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ του Netflix «Tiger King», ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε τον Χόρχε Μάρκες μέσα από τη φυλακή όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 21 ετών.

Ο Joe Exotic έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2020 μέσα από τη δημοφιλή σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix, η οποία παρουσίασε τη χαοτική ζωή του ως ιδιοκτήτης ζωολογικού πάρκου στην Οκλαχόμα, όπου φιλοξενούνταν τίγρεις, λιοντάρια και άλλα άγρια ζώα.

Η εκκεντρική του προσωπικότητα, οι νομικές του διαμάχες, αλλά και η κόντρα του με την ακτιβίστρια Κάρολ Μπάσκιν, τον μετέτρεψαν σε viral φιγούρα του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας της πανδημίας.

Το 2019 καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας κατά της Μπάσκιν, καθώς επιχείρησε να προσλάβει πληρωμένο εκτελεστή για να τη δολοφονήσει, αλλά και για παραβιάσεις της ομοσπονδιακής νομοθεσίας περί προστασίας άγριων ζώων.

Ο 62χρονος δημοσίευσε τη Δευτέρα 22 Απριλίου φωτογραφία του ίδιου και του νέου συζύγου του, γράφοντας: «Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανος για κάποιον. Σας παρουσιάζω τον σύζυγό μου, Χόρχε Φλόρες Μαλντονάδο».

Ο γάμος τους έρχεται λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, όταν και οι δύο ήταν ήδη έγκλειστοι. Ο Exotic είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2023: «Ο Χόρχε είναι 33 ετών, είναι καταπληκτικός και κατάγεται από το Μεξικό. Τώρα το ζητούμενο είναι να καταφέρουμε να παντρευτούμε μέσα στη φυλακή και να του εξασφαλίσουμε άσυλο. Αλλιώς, όταν βγούμε, θα φύγουμε από την Αμερική. Εύχομαι μόνο να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα».

Ο Joe Exotic εκτίει ποινή κάθειρξης 21 ετών για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας κατ’ ανάθεση της Κάρολ Μπάσκιν, αφού η αρχική του ποινή μειώθηκε κατά έναν χρόνο το 2022.

Παλαιότερα, είχε παντρευτεί τον Τράβις Μαλντονάδο το 2015, ο οποίος πέθανε το 2017 όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος. Δύο μήνες αργότερα, ο Joe Exotic παντρεύτηκε τον Ντίλον Πασάζ, με τον οποίο χώρισε το 2021.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, εξέφρασε την αγάπη του για τον νέο του σύζυγο αλλά και την ελπίδα του να αφεθεί ελεύθερος. «Με έχει βοηθήσει να αντέξω πολλά, ενώ παλεύω με τον καρκίνο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το μόνο που προσεύχομαι είναι να μου επιτρέψει ο Τραμπ να ζήσω λίγο ελεύθερος μαζί του πριν να είναι αργά. Σε αγαπώ, Χόρχε, είσαι η ζωή μου», έγραψε.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM