Ερντογάν: Στην Ευρώπη πληρώνουν μέχρι και 100 λίρες για να εμβολιαστούν, εμείς είπαμε «όχι»

Ερντογάν: Στην Ευρώπη πληρώνουν μέχρι και 100 λίρες για να εμβολιαστούν, εμείς είπαμε «όχι» Facebook Twitter
EPA
0

«Fake news» φέρεται να μετέδωσε ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε συγκέντρωση του κόμματός του (ΑΚΡ) ισχυρίστηκε ότι ενώ στην Τουρκία ο εμβολιασμός είναι δωρεάν, στην Ευρώπη οι πολίτες πληρώνουν το εμβόλιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Κωστίδη στον ΣΚΑΙ, ο Ερντογάν ανέφερε ότι σε χώρες όπως τη Γερμανία και τη Βρετανία, οι πολίτες πληρώνουν 50 ή και 100 στερλίνες για να εμβολιαστούν, ενώ η Τουρκία διαθέτει δωρεάν τα εμβόλια.

«Εμείς πήραμε έστω 1 λίρα από το λαό μας για τα εμβόλια; Όχι. Μας είχαν συμβουλεύσει να παίρνουμε χρήματα για τα εμβόλια Εμείς αρνηθήκαμε, είπαμε όχι. Όλα τα κάνουμε για την υγεία του λαού μας» δήλωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ότι ο Τούρκος Πρόεδρος λέει ψέματα σχετικά με τα εμβόλια, σχολίασε η τουρκική αντιπολίτευση, την ώρα όμως που μεγάλη μερίδα των Τούρκων δεν παρακολουθεί τα ξένα ΜΜΕ για να ενημερωθεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM