Ερντογάν: Νέες φήμες για την υγεία του -Απευθύνθηκε σε Ισραηλινό καρδιολόγο

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Facebook Twitter
Getty Images
0

Τα σενάρια για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αρχίζουν να φουντώνουν και πάλι, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος απευθύνθηκε σε Ισραηλινό καρδιολόγο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Ζαχαράκη για το ethnos.gr, ο Ερντογάν απευθύνθηκε στον Itzhak Shapira, τον καρδιολόγο που θεωρείται ότι συμβουλεύει παγκόσμιους ηγέτες. Η κίνηση του Τούρκου προέδρου προκάλεσε εκ νέου φήμες για την υγεία του και ότι μπορεί να αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα.

Την ώρα, που οι φήμες φουντώνουν, ο Ερντογάν επιτίθεται στην τραγουδίστρια Σεζέν Ακσού. «Εσείς είστε αυτοί που θα σταθείτε όρθιοι ενάντια σε όλα αυτά. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον πρωτόπλαστό μας τον Αδάμ. Είναι καθήκον μας να κόψουμε αυτές τις γλώσσες. Είναι καθήκον μας να τους δείξουμε τα όρια», είπε ο Ερντογάν.

Το τραγούδι της Ακσού «Ζώντας κάτι υπέροχο», που κυκλοφόρησε το 2017, προκάλεσε την αντίδραση του Εθνικού Κινήματος Μπέκα, γνωστό για την εγγύτητά του στο κυβερνών κόμμα AKP.
Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρίσκονται αρκετοί καλλιτέχνες και ο δήμαρχος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

Η Ακσού δεν είναι η μόνη καλλιτέχνις που βρέθηκε στο στόχαστρο για τα τραγούδια τους, τα οποία θεωρούνται ότι έχουν στίχους οι οποίοι εναντιώνονται στην κυβέρνηση. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ