Έρχεται νέο «Mamma Mia!»; Το παρασκήνιο της τρίτης ταινίας και γιατί θέλουν τριλογία

Έρχεται νέο «Mamma Mia!»; Το παρασκήνιο της τρίτης ταινίας και γιατί θέλουν τριλογία Facebook Twitter
Φωτ.: UNIVERSAL STUDIOS
0

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες για τρίτη συνέχεια του κινηματογραφικού μιούζικαλ «Mamma Mia!».

Σε συνέντευξη στο Screen Rant, ο Ολ Πάρκερ, ο οποίος σκηνοθέτησε τη συνέχεια του 2018 «Here We Go Again» αποκάλυψε την πιθανότητα η κινηματογραφική σειρά να γίνει τριλογία.

«Η Τζούντι Κρέιμερ, η ιδιοφυής παραγωγός πίσω από το θεατρικό μιούζικαλ και τις δύο πρώτες ταινίες, σχεδιάζει να γίνει τριλογία. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω», είπε.

«Η πρώτη ταινία είχε τεράστιες εισπράξεις και νομίζω ότι και εμείς κερδίσαμε αρκετά. Ξέρω ότι υπάρχει επιθυμία για τρίτη ταινία και ξέρω ότι η Τζούντι Κρέιμερ έχει ένα σχέδιο. Δεν θα ήταν υπέροχο;», πρόσθεσε.

Η παραγωγός έδειξε ότι θέλει να γυρίσει μια τρίτη ταινία σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Daily Mail το 2020: «Ήθελα να γυριστεί μία ακόμη ταινία. Αλλά μετά με έπληξε η COVID». «Ξέρω ότι η Universal θα ήθελε να το κάνω», είχε τονίσει.

Και οι πρωταγωνιστές εξέφρασαν ενδιαφέρον να επιστρέψουν για τρίτη ταινία. Η Κριστίν Μπαράνσκι σε συνέντευξή της στο ET μίλησε νωρίτερα φέτος για την πιθανότητα να υπάρξει συνέχεια.

«Αν μπορούσαμε να επιστρέψουμε και να διασκεδάσουμε το ίδιο και να βρισκόμαστε σε ένα ελληνικό νησί μαζί κάνοντας γυρίσματα και να δειπνούμε μαζί το βράδυ σε κάποια υπέροχη τρατορία ή ταβέρνα, δεν νομίζω ότι κάποιος θα είχε αντίρρηση», είπε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ