Έπνιξε τα παιδιά του στη μπανιέρα και άφησε σημείωμα στη μητέρα: «Αν δεν τα έχω εγώ, ούτε εσύ μπορείς»

Έπνιξε τα παιδιά του στη μπανιέρα και άφησε σημείωμα στη μητέρα: «Αν δεν τα έχω εγώ, ούτε εσύ μπορείς» Facebook Twitter
Η Ντέμπρα Κάρελς ήθελε τα παιδιά της να έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους παρά το διαζύγιο που σκόπευε να πάρει. Φωτ.:Facebook/Debra Karels
0

Ένας 35χρονος πατέρας στο Ιλινόις, που κατηγορείται ότι έπνιξε τα τρία του παιδιά, φέρεται να άφησε σημείωμα στην εν διαστάσει σύζυγό του που έλεγε: «Αν δεν μπορώ να τα έχω εγώ, δεν μπορείς ούτε εσύ».

Σύμφωνα με το CBS News, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν το σημείωμα κατά τη διάρκεια ακρόασης για την εγγύηση του 35χρονου Τζέισον Κάρελς, ο οποίος, σύμφωνα με τις αρχές, ευθύνεται για τον θάνατο των παιδιών του από πνιγμό: Μπράιαντ, 5 ετών, Κάσιντι, 3 ετών, και Γκίντεον 2 ετών, σε μια μπανιέρα στο σπίτι του.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν τα παιδιά και το ήξερε αυτό», δήλωσε η εν διαστάσει σύζυγός του, Ντέμπρα Κάρελς. «Ήξερε ότι τίποτα δεν είχε σημασία εκτός από αυτά τα παιδιά και μου τα πήρε, γιατί ήξερε ότι αυτό θα με πλήγωνε περισσότερο».

Έπνιξε τα παιδιά του στη μπανιέρα και άφησε σημείωμα στη μητέρα: «Αν δεν τα έχω εγώ, ούτε εσύ μπορείς» Facebook Twitter
Ο Τζέισον Κάρελς κατηγορείται για τρεις ανθρωποκτονίες πρώτου βαθμού. Φωτ.:Round Lake Beach Police Department

Η Ντέμπρα είπε πως με τον Τζέισον βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου, επειδή «έπαιζε συνεχώς [τυχερά] παιχνίδια και παραμελούσε την οικογένειά του».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα τρία παιδιά βρέθηκαν ξαπλωμένα νεκρά στο κρεβάτι, έχοντας περάσει το σαββατοκύριακο με τον πατέρα τους.

Η μητέρα του είπε στο Daily Beast πως τελευταία φορά που μίλησε μαζί τους ήταν αργά το βράδυ της Κυριακής, και της φάνηκαν «πολύ χαρούμενα».

«Ενθουσιάστηκαν που μιλούσαμε. Δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο, απλώς έδειχναν ενθουσιασμένα που θα πήγαινα να τα πάρω το επόμενο πρωί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν φαντάζεσαι ποτέ ότι θα σου συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά πλέον ξέρω, αν έχεις αμφιβολίες μέσα σου, εμπιστεύσου το ένστικτό σου», ανέφερε. 

Έπνιξε τα παιδιά του στη μπανιέρα και άφησε σημείωμα στη μητέρα: «Αν δεν τα έχω εγώ, ούτε εσύ μπορείς» Facebook Twitter
Η Ντέμπρα κατέθεσε πρόσφατα αίτηση διαζυγίου από τον Τζέισον. Φωτ.:Facebook/Debra Karels

Όπως εξήγησε, πρόσφατα είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ σημείωσε ότι συμφώνησε με τις απαιτήσεις του να επισκέπτεται τα παιδιά.

«Θεωρούσα ότι το σωστό ήταν να εμπλέκεται ο πατέρας, έπρεπε να τα βλέπει», είπε. «Είχα τόση πίστη, τόση αγάπη ότι όλα θα πήγαιναν καλά στο τέλος, αλλά δεν συνέβη», πρόσθεσε η Ντέμπρα.

Έπνιξε τα παιδιά του στη μπανιέρα και άφησε σημείωμα στη μητέρα: «Αν δεν τα έχω εγώ, ούτε εσύ μπορείς» Facebook Twitter
Ο 35χρονος πατέρας φέρεται να έπνιξε στην μπανιέρα τα τρία παιδιά του- Μπράιαντ, Κάσιντο και Γκίντεον. Φωτ.: Facebook/Debra Karels

Μετά την ανακάλυψη των σορών των παιδιών, ο Τζέισον φέρεται να διέφυγε με ένα κόκκινο Nissan Maxima.

Καθώς η αστυνομία ερευνούσε το εσωτερικό του σπιτιού, οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο και τον καταδίωξαν για 17 λεπτά, καταφέρνοντας να τον συλλάβουν όταν ο Τζέισον τράκαρε το όχημά του.

«Μετά τη σύγκρουση, ο Κάρελς έκανε δηλώσεις στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη και έφεραν κάμερες πάνω τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν υπεύθυνος για το θάνατο των παιδιών στο σπίτι του. Είπε επίσης ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρκετές φορές μετά το θάνατο των παιδιών», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Γκίλμπερτ Ριβέρα.

Έπνιξε τα παιδιά του στη μπανιέρα και άφησε σημείωμα στη μητέρα: «Αν δεν τα έχω εγώ, ούτε εσύ μπορείς» Facebook Twitter
Γείτονας της Ντέμπρα ξεκίνησε έρανο στο GoFundMe για οικονομική στήριξη της άτυχης μητέρας. Φωτ.:GoFundMe

Επιπλέον πρόσθεσε ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν στοιχεία για κακοποίηση των παιδιών ή αν ο 35χρονος είχε ιστορικό ψυχικών ασθενειών. 

Ωστόσο, η κουνιάδα της Ντέμπρα, ανέφερε ότι ο Τζέισον «είχε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα και αρνούνταν να λάβει βοήθεια»

«Δυστυχώς, υπήρχε ενδοοικογενειακή βία στη σχέση τους και η Ντέμπι βρήκε τελικά τη δύναμη να τον αφήσει και να προχωρήσει σε διαζύγιο», είπε η Κριστίνα Νιούμαν Μπεργκ, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδελφό της Ντέμπρα.

«Αλλά η Debbie ήθελε να διατηρήσει μια καλή σχέση με τον πατέρα των παιδιών της και να τον αφήνει να τα επισκέπτεται και τώρα ξέρουμε ότι αυτό ήταν ένα τρομερό λάθος», πρόσθεσε.

Δικαστής διέταξε την κράτηση του Τζέισον με εγγύηση 10 εκατ. δολαρίων.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM