Επίθεση ενόπλων σε κτίριο της Βαγδάτης

Επίθεση ενόπλων σε κτίριο της Βαγδάτης Facebook Twitter
0

Επίθεση ενόπλων σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Ιρακινή πρωτεύουσα, δίπλα από το γραφείο του υπουργού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οκτώ ένοπλοι εισέβαλλαν στο κτίριο και κρατούν ομήρους αρκετούς ανθρώπους. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν οι όμηροι είναι υπάλληλοι του υπουργείου ή άλλης υπηρεσίας. 

Όπως γράφει η Ελευθεροτυπία, οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την περιοχή στην οποία βρίσκονται πολλά κυβερνητικά γραφεία συμπεριλαμβανομένης της έδρας του υπουργείου Μεταφορών ενώ ακόμη καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη αν και εκτιμάται ότι πρόκειται για σουνίτες μαχητές που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM