Επιμένει ο Ζελένσκι: Δεν ήταν δικός μας πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με σηκωμένο χέρι Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Βέβαιος ότι η έκρηξη που σκότωσε δύο ανθρώπους στην Πολωνία δεν προκλήθηκε από ουκρανικό πύραυλο εμφανίστηκε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν ήταν δικός μας πύραυλος», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, σύμφωνα με το Interfax Ukraine, προσθέτοντας πως η Ουκρανία πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στο σημείο της έκρηξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε στους ηγέτες της G7 και του ΝΑΤΟ ότι η έκρηξη που έπληξε χθες την Πολωνία προκλήθηκε από πύραυλο ουκρανικής αεράμυνας.

Από την πλευρά του, ο Πολωνός πρόεδρος, Αντρέι Ντούντα, είπε ότι η πτώση του πυραύλου ήταν «πιθανότατα ένα ατυχές ατύχημα».

Είναι πολύ πιθανό ότι ο πύραυλος, ο οποίος ήταν ρωσικής κατασκευής, να χρησιμοποιήθηκε από την ουκρανική αεράμυνα, πρόσθεσε.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM