Επιμένει ο Ζελένσκι: Δεν ήταν δικός μας πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με σηκωμένο χέρι Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Βέβαιος ότι η έκρηξη που σκότωσε δύο ανθρώπους στην Πολωνία δεν προκλήθηκε από ουκρανικό πύραυλο εμφανίστηκε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν ήταν δικός μας πύραυλος», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, σύμφωνα με το Interfax Ukraine, προσθέτοντας πως η Ουκρανία πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στο σημείο της έκρηξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε στους ηγέτες της G7 και του ΝΑΤΟ ότι η έκρηξη που έπληξε χθες την Πολωνία προκλήθηκε από πύραυλο ουκρανικής αεράμυνας.

Από την πλευρά του, ο Πολωνός πρόεδρος, Αντρέι Ντούντα, είπε ότι η πτώση του πυραύλου ήταν «πιθανότατα ένα ατυχές ατύχημα».

Είναι πολύ πιθανό ότι ο πύραυλος, ο οποίος ήταν ρωσικής κατασκευής, να χρησιμοποιήθηκε από την ουκρανική αεράμυνα, πρόσθεσε.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM