Έπεσε το Spotify- Μεγάλα προβλήματα σε πολλές χώρες

Έπεσε το Spotify- Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Παγκόσμια διακοπή λειτουργίας σημειώνεται στο Spotify με τα μεγαλύτερα προβλήματα να καταγράφονται στις ΗΠΑ αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες. 

Χρήστες του Spotify ανα τον κόσμο αναφέρουν πως δεν μπορούν να κάνουν streaming μετά το πρόβλημα που έπληξε την μουσική εφαρμογή.

Το DownDetector, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί τις διαδικτυακές διακοπές, ανέφερε προβλήματα γύρω στις 14:57 ώρα Ελλάδας. Τόσο η εφαρμογή όσο και η ιστοσελίδα αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τους χρήστες να αναφέρουν προβλήματα με τα podcasts και τις σελίδες καλλιτεχνών που δεν εμφανίζουν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το Spotify έχει 498 εκατομμύρια ενεργούς ακροατές σε μηνιαία βάση από φέτος, αλλά δεν είναι σαφές πόσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. 

Ο χάρτης διακοπών του DownDetector δείχνει ότι μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως η Βοστώνη, η Νέα Υόρκη και η Ατλάντα, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Παράλληλα προβλήματα ταλαιπωρούν χρήστες στην Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τμήματα της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης.

Οι αναφορές επικεντρώνονται κυρίως σε προβλήματα με την εφαρμογή, αντιπροσωπεύοντας το 64% των αναφορών.

Οι χρήστες αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα με τον ιστότοπο (21%) και τη ροή ήχου (16%).

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM