Εντολή τουρκικού στρατού: Απαγορεύτηκαν οι διακοπές στη Ρωσία σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό και τους σπουδαστές του

Εντολή τουρκικού στρατού: Απαγορεύτηκαν οι διακοπές στη Ρωσία σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό και τους σπουδαστές του Facebook Twitter
0

Ο τουρκικός στρατός απαγόρευσε στο προσωπικό του να πηγαίνει στη Ρωσία για διακοπές, στο πλαίσιο της έντασης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο χωρών μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία κοντά στη μεθόριο με τη Συρία.


Το γενικό επιτελείο απαγόρευσε τόσο στο προσωπικό του όσο και στους σπουδαστές της στρατιωτικής ακαδημίας να πηγαίνουν στη Ρωσία για διακοπές για "προληπτικούς λόγους", μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.


Η Τουρκία και η Ρωσία διέρχονται τη χειρότερη κρίση στις σχέσεις τους μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, αφότου, στις 24 Νοεμβρίου, ένα ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία.


Από τότε η Ρωσία έχει ανακοινώσει αντίποινα σε βάρος της Τουρκίας τα οποία στοχεύουν κυρίως τους τομείς του τουρισμού, της ενέργειας, των κατασκευών και της γεωργίας.

Η ένταση μεταξύ των δύο χωρών αναμένεται να κλιμακωθεί και άλλο μετά το θερμό επεισόδιο με ρωσική φρεγάτα και τουρκικό αλιευτικό στο Αιγαίο, την Κυριακή το πρωί. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Διεθνή / Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου μίλησαν δημόσια για το πώς είναι να ζεις με διπολική διαταραχή, συμβάλλοντας στην αποδόμηση στερεοτύπων γύρω από την ψυχική υγεία
THE LIFO TEAM