Έντεκα οδηγοί ταξί δολοφονήθηκαν σε ενέδρα αγνώστων στη Νότια Αφρική

Έντεκα οδηγοί ταξί δολοφονήθηκαν σε ενέδρα αγνώστων στη Νότια Αφρική Facebook Twitter
0

Ένδεκα οδηγοί μίνιμπας ταξί από τη Νότια Αφρική σκοτώθηκαν από σφαίρες και τέσσερις τραυματίστηκαν, αφού έπεσαν σε ενέδρα αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον τους στην επαρχία Κουαζούλου Νατάλ.

Τα θύματα επέστρεφαν στο Γιοχάνεσμπουργκ μετά την κηδεία ενός συναδέλφου τους το Σάββατο το βράδυ, όταν έπεσαν στην ενέδρα, διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας Κεχλά Σιτόλε.

Έντεκα οδηγοί ταξί δολοφονήθηκαν σε ενέδρα αγνώστων στη Νότια Αφρική Facebook Twitter

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι 11 δολοφονηθέντες βρίσκονταν μεταξύ 17 ανθρώπων που επέστρεφαν από μια κηδεία. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δύο δεν έπαθαν το παραμικρό» επισήμανε ο αξιωματικός.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τα ιδιωτικά μίνιμπας αποτελούν σημαντικό μέσο μεταφοράς για εκατομμύρια Νοτιοαφρικανούς, ωστόσο οι συμπλοκές μεταξύ των αντίπαλων ομάδων ταξί είναι συχνές, καθώς ανταγωνίζονται για τα δημοφιλέστερα και πιο επικερδή δρομολόγια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM
UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM