Ένας νεκρός σε σύγκρουση σκάφους με φέρι μποτ στη Φλόριντα

Ένα νεκρός σε σύγκρουση σκάφους με φέρι μποτ στην Φλόριντα Facebook Twitter
Φωτ: Χ
0

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και πολλοί επιβάτες τραυματίστηκαν όταν ένα σκάφος συγκρούστηκε με φέρι μποτ στη Φλόριντα.

Το σκάφος που χτύπησε το φέρι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, σύμφωνα με τις αρχές, μετά τη σύγκρουση κοντά στη γέφυρα Memorial Causeway στο Clearwater, περίπου στις 8:30 το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα).

Όλα τα θύματα βρίσκονταν στο φέρι, το οποίο μετέφερε 45 άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο μελών πληρώματος.

Από τους  έξι τραυματίες οι δύο έφεραν σοβαρά τραύματα και διακομίστηκαν αεροπορικώς σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Δήμο του Clearwater.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Clearwater χαρακτήρισε το συμβάν ως «μαζικό συμβάν με πολλά θύματα» λόγω του αριθμού και της σοβαρότητας των τραυματισμών.

Το φέρι ακινητοποιήθηκε σε μια αμμουδιά νότια της γέφυρας και δεν θεωρείται ότι υπάρχει κάποιος αγνοούμενος. «Το σκάφος που διέφυγε έχει ταυτοποιηθεί από άλλη αστυνομική υπηρεσία», ανέφερε ο Δήμος του Clearwater . «Η Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα θα αναλάβει την κύρια ευθύνη για τη διερεύνηση του ατυχήματος».

H σύγκρουση σημειώθηκε στο τέλος του 17ήμερου φεστιβάλ Sugar Sand, που πραγματοποιείται στην παραλία του Clearwater. Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν πολλούς διασώστες να σπεύδουν στο σημείο με αναμμένους φάρους.

Η αστυνομία είχε προειδοποιήσει νωρίτερα τους οδηγούς να αποφεύγουν τη γέφυρα Memorial Causeway.

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM