Ένας νεκρός σε σύγκρουση σκάφους με φέρι μποτ στη Φλόριντα

Ένα νεκρός σε σύγκρουση σκάφους με φέρι μποτ στην Φλόριντα Facebook Twitter
Φωτ: Χ
0

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και πολλοί επιβάτες τραυματίστηκαν όταν ένα σκάφος συγκρούστηκε με φέρι μποτ στη Φλόριντα.

Το σκάφος που χτύπησε το φέρι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, σύμφωνα με τις αρχές, μετά τη σύγκρουση κοντά στη γέφυρα Memorial Causeway στο Clearwater, περίπου στις 8:30 το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα).

Όλα τα θύματα βρίσκονταν στο φέρι, το οποίο μετέφερε 45 άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο μελών πληρώματος.

Από τους  έξι τραυματίες οι δύο έφεραν σοβαρά τραύματα και διακομίστηκαν αεροπορικώς σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Δήμο του Clearwater.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Clearwater χαρακτήρισε το συμβάν ως «μαζικό συμβάν με πολλά θύματα» λόγω του αριθμού και της σοβαρότητας των τραυματισμών.

Το φέρι ακινητοποιήθηκε σε μια αμμουδιά νότια της γέφυρας και δεν θεωρείται ότι υπάρχει κάποιος αγνοούμενος. «Το σκάφος που διέφυγε έχει ταυτοποιηθεί από άλλη αστυνομική υπηρεσία», ανέφερε ο Δήμος του Clearwater . «Η Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα θα αναλάβει την κύρια ευθύνη για τη διερεύνηση του ατυχήματος».

H σύγκρουση σημειώθηκε στο τέλος του 17ήμερου φεστιβάλ Sugar Sand, που πραγματοποιείται στην παραλία του Clearwater. Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν πολλούς διασώστες να σπεύδουν στο σημείο με αναμμένους φάρους.

Η αστυνομία είχε προειδοποιήσει νωρίτερα τους οδηγούς να αποφεύγουν τη γέφυρα Memorial Causeway.

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Διεθνή / «Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Ο διορισμός της Σουσίλα Κάρκι ήταν απαίτηση των φοιτητών που βγήκαν μαζικά στους δρόμους καταγγέλλοντας τη διαφθορά και την απαγόρευση των social media.
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει εκατοντάδες περιστέρια που είχαν κατακλύσει μία πολυκατοικία

Διεθνή / Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει περιστέρια γιατί είχαν κατακλύσει ολόκληρη πολυκατοικία

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από την οργή των ενοίκων της πολυκατοικίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ζούσαν μία «κόλαση» από τα φτερά και τα περιττώματα
LIFO NEWSROOM
«Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Διεθνή / «Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Ο 34χρονος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε φυτέψει «υλικά» στον εγκέφαλό του και ότι αυτοί τον «έλεγχαν» τη στιγμή της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Διεθνή / Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου, αν και συμβολικές, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν τις εσωτερικές εντάσεις και να διχάσουν την κοινή γνώμη
LIFO NEWSROOM