Εμβόλιο Moderna: Σήμερα η συνεδρίαση του ΕΜΑ - Πιθανόν εντός της ημέρας η έγκριση

Εμβόλιο Moderna: Σήμερα η συνεδρίαση του ΕΜΑ - Πιθανόν εντός της ημέρας η έγκριση Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων συνεδριάζει εσπευσμένα σήμερα για να συζητήσει το εμβόλιο της εταιρείας Moderna κατά της Covid-19, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής ρυθμιστικής αρχής.

Η επιτροπή φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση του EMA είναι πιθανόν να εκδώσει γνωμάτευση για την έγκριση του εμβολίου εντός της ημέρας. Αρχικά, ο EMA επρόκειτο να συνεδριάσει με θέμα του εμβόλιο της Moderna την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι το εμβόλιο της Moderna κατά του νέου κορωνοϊού το δεύτερο εμβόλιο που έλαβε άδεια κατεπείγουσας χρήσης από την αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), στις 20 Δεκεμβρίου. Αρχικά είχε εγκριθεί το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech. 
 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM