Ελεύθεροι οι δύο «ύποπτοι για τρομοκρατία» που συνελήφθησαν σε τρένο στη Γαλλία

Ελεύθεροι οι δύο «ύποπτοι για τρομοκρατία» που συνελήφθησαν σε τρένο στη Γαλλία Facebook Twitter
0

Δύο άνθρωποι που επέβαιναν σε μια αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας στην Τουλόν, στη νότια Γαλλία ανακρίθηκαν από αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθεροι, έπειτα από αναφορές εργαζομένων της αμαξοστοιχίας ότι το ζευγάρι είχε ύποπτη συμπεριφορά, ανέφερε σήμερα ο διαχειριστής του δικτύου της περιοχής.


Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από την Νίκαια στο Παρίσι.


Οι δύο επιβάτες αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις υπαλλήλων και να επιδείξουν τα εισιτήρια τους. Άλλαζαν θέσεις και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με χειρονομίες, δήλωσε στο Reuters ένας άλλος υπάλληλος της αμαξοστοιχίας.


«Με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση, οι συνάδερφοι αποφάσισαν να ζητήσουν την επέμβαση της αστυνομίας», δήλωσε ο ελεγκτής εισιτηρίων, ζητώντας να μην κατονομαστεί. «Έχουμε λάβει οδηγίες αν έχουμε την οποιαδήποτε αμφιβολία για το οτιδήποτε, θα πρέπει να την αναφέρουμε», πρόσθεσε.

Η αμαξοστοιχία καθυστέρησε το ταξίδι της για περίπου μία ώρα, καθώς ένοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στα τμήματα του τρένου, τρομάζοντας τους επιβαίνοντες που παρακολουθούσαν, με έναν εξ αυτών να βάζει τα κλάματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε απόλυτη εξουσιοδότηση στις ομοσπονδιακές αρχές μετανάστευσης να προστατεύουν τον εαυτό τους μετά από συγκρούσεις με διαδηλωτές σε εφόδους στην Καλιφόρνια. Συλλήψεις, τραυματισμοί και οργισμένες αντιδράσεις πολιτικών
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Διεθνή / Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Η μετεωρολογική υπηρεσία Aemet προειδοποιεί ότι σε περιοχές γύρω από τη Βαρκελώνη και την Ταραγόνα είναι πιθανό να πέσουν έως και 90 χιλιοστά βροχής μέσα σε μόλις μία ώρα
LIFO NEWSROOM
«Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Διεθνή / «Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Η νέα γενιά «superfake» επώνυμων τσαντών απειλεί τη βιομηχανία της πολυτελείας, καθώς οι Gen Z καταναλωτές στρέφονται σε ρεαλιστικά αντίγραφα με χαμηλότερο κόστος. Πώς το TikTok, οι influencers και η τεχνολογία αλλάζουν το παιχνίδι.
LIFO NEWSROOM
Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Διεθνή / Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί συγκριμένα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να "επιταχύνει την προετοιμασία αξιόπιστων αντιμέτρων, με την κινητοποίηση όλων των εργαλείων που έχει στη διάθεσή της"
LIFO NEWSROOM
Πώς ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ανάλυση / Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν δημιούργησε νέες γεωπολιτικές ευκαιρίες για την Τουρκία - Πώς η Άγκυρα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αποδυνάμωση της Τεχεράνης σε Ιράκ, Συρία και Νότιο Καύκασο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ