Eλάιζα Γουντ: «Οι απολαβές από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Eλάιζα Γουντ: «Οι απολαβές από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου» Facebook Twitter
0

Μπορεί ο πρωταγωνιστικός του ρόλος του ως Φρόντο Μπάγκινς στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», να τον έκανε παγκοσμίως διάσημο, όμως τελικά δεν ήταν αρκετός, για να τον κάνει και πλούσιο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ελάιζα Γουντ, ο οποίος αγαπήθηκε ως χόμπιτ στην διάσημη τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», αποκάλυψε μιλώντας στο Business Insider πως η αμοιβή του δεν ήταν τεράστια, παρότι και οι τρεις ταινίες απέφεραν το «ιστορικό» ποσό των 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Ο 44χρονος κατά τη διάρκεια των φετινών Texas Film Awards, ανέφερε πως η αμοιβή του δεν ήταν τεράστια, παρά το γεγονός ότι ήταν μια από τις πιο κερδοφόρες σειρές ταινιών όλων των εποχών, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπρωταγωνιστές του, δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθούν τους μισθούς τους, με βάση του πώς πήγαιναν οι εισπράξεις.

«Επειδή δεν κάναμε μια ταινία και μετά να επαναδιαπραγματευθούμε ένα συμβόλαιο για την επόμενη, οι απολαβές μου δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου», εξήγησε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως ο σκηνοθέτης πήρε ένα πραγματικό ρίσκο, γυρίζοντας back to back τις ταινίες.

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το αν έλαβε 250.000 δολάρια, ξεκαθάρισε ότι το ποσό δεν ήταν ακριβές και επίσης «δεν έχει σημασία». «Είναι μεγάλη τιμή που συμμετείχα σε αυτές τις ταινίες και αποτελούν μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου», κατέληξε.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα έκκληση από τον πάπα Λέοντα στο Ισραήλ να επιτρέψει τη βοήθεια στη Γάζα

Διεθνή / Νέα έκκληση από τον πάπα Λέοντα στο Ισραήλ να επιτρέψει τη βοήθεια στη Γάζα

«Ανανεώνω την ένθερμη έκκλησή μου να επιτραπεί η είσοδος δίκαιης ανθρωπιστικής βοήθειας και να τερματιστούν οι εχθροπραξίες, το καταστροφικό τίμημα των οποίων πληρώνουν τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς»
LIFO NEWSROOM
Γάζα:  Η ΕΕ να επανεξετάσει συμφωνίες με το Ισραήλ, ζητούν 17 κράτη μέλη - Διαφωνούν Ελλάδα και Κύπρος

Διεθνή / Γάζα:  Η ΕΕ να επανεξετάσει συμφωνίες με το Ισραήλ, ζητούν 17 κράτη μέλη - Διαφωνούν Ελλάδα και Κύπρος

Το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ θα ξεκινήσει επανεξέταση της συμφωνίας για να διαπιστωθεί εάν το Ισραήλ έχει παραβιάσει τις δεσμεύσεις του στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Reuters: Η Ουκρανία παρουσιάζει στην ΕΕ αυστηρότερο σχέδιο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, εν μέσω αμερικανικών «δισταγμών»

Διεθνή / Reuters: Η Ουκρανία παρουσιάζει στην ΕΕ αυστηρότερο σχέδιο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, εν μέσω αμερικανικών «δισταγμών»

Το έγγραφο των 40 σελίδων περιλαμβάνει σειρά συστάσεων, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται η έκδοση νομοθεσίας που θα επιταχύνει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από άτομα που έχουν υποστεί κυρώσεις από την ΕΕ, με στόχο την αποστολή αυτών των πόρων στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Νεφρά για μετρητά: Μία ματιά σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εμπορίας οργάνων

Διεθνή / Νεφρά για μετρητά στην Κένυα: Μέσα σε ένα από τα πιο σκοτεινά δίκτυα εμπορίας οργάνων στον κόσμο

Πίσω από το δίκτυο, στο οποίο νεαροί άνδρες πωλούν τα νεφρά τους για μερικές χιλιάδες δολάρια, φαίνεται να βρίσκεται ένας Ισραηλινός επιχειρηματίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ
Γάζα: Καμία διανομή βοήθειας παρά την είσοδο φορτηγών, λέει ο ΟΗΕ

Διεθνή / Γάζα: Δεν έχει διανεμηθεί καμία βοήθεια παρά την είσοδο φορτηγών, λέει ο ΟΗΕ

Μια ομάδα περίμενε για αρκετές ώρες μέχρι να της επιτραπεί η πρόσβαση στην περιοχή, αλλά «δυστυχώς, δεν κατάφεραν να μεταφέρουν τις προμήθειες στην αποθήκη μας», καταγγέλλει ο ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM