Eλάιζα Γουντ: «Οι απολαβές από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Eλάιζα Γουντ: «Οι απολαβές από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου» Facebook Twitter
0

Μπορεί ο πρωταγωνιστικός του ρόλος του ως Φρόντο Μπάγκινς στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», να τον έκανε παγκοσμίως διάσημο, όμως τελικά δεν ήταν αρκετός, για να τον κάνει και πλούσιο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ελάιζα Γουντ, ο οποίος αγαπήθηκε ως χόμπιτ στην διάσημη τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», αποκάλυψε μιλώντας στο Business Insider πως η αμοιβή του δεν ήταν τεράστια, παρότι και οι τρεις ταινίες απέφεραν το «ιστορικό» ποσό των 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Ο 44χρονος κατά τη διάρκεια των φετινών Texas Film Awards, ανέφερε πως η αμοιβή του δεν ήταν τεράστια, παρά το γεγονός ότι ήταν μια από τις πιο κερδοφόρες σειρές ταινιών όλων των εποχών, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπρωταγωνιστές του, δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθούν τους μισθούς τους, με βάση του πώς πήγαιναν οι εισπράξεις.

«Επειδή δεν κάναμε μια ταινία και μετά να επαναδιαπραγματευθούμε ένα συμβόλαιο για την επόμενη, οι απολαβές μου δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου», εξήγησε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως ο σκηνοθέτης πήρε ένα πραγματικό ρίσκο, γυρίζοντας back to back τις ταινίες.

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το αν έλαβε 250.000 δολάρια, ξεκαθάρισε ότι το ποσό δεν ήταν ακριβές και επίσης «δεν έχει σημασία». «Είναι μεγάλη τιμή που συμμετείχα σε αυτές τις ταινίες και αποτελούν μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου», κατέληξε.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM