Έκρηξη προκάλεσε κατάρρευση σε ανθρακωρυχείο στο Πακιστάν- Αρκετοί νεκροί και τραυματίες

Έκρηξη προκάλεσε κατάρρευση σε ανθρακωρυχείο στο Πακιστάν- Αρκετοί νεκροί και τραυματίες Facebook Twitter
0

Δέκα έξι ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν, εννέα τραυματίστηκαν σήμερα στο νοτιοδυτικό Πακιστάν όταν κατέρρευσε τμήμα ενός ανθρακωρυχείου έπειτα από έκρηξη την οποία προκάλεσε η διαρροή μεθανίου, ανακοίνωσαν οι αρχές.

«Η οροφή κατέρρευσε μετά την έκρηξη της οποία προκάλεσε η συσσώρευση μεθανίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16 ανθρακωρύχοι και να τραυματιστούν άλλοι εννέα, δύο εξ αυτών σοβαρά» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζαουαϊντ Σαχουανί, ο αρχηγός της αστυνομίας της Κουέτας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Μαρουάρχ, σε απόσταση 45 χιλιομέτρων από την Κουέτα, την πρωτεύουσα του Μπαλουχιστάν.

Είκοσι πέντε ανθρακωρύχοι βρίσκονταν εντός του ορυχείου όταν έγινε η έκρηξη, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας, που πρόσθεσε ότι όλοι οι τραυματίες διασώθηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

«Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να ανασύρουμε τις σορούς όμως θα μας πάρει χρόνο, καθώς η πλειονότητα εξ αυτών έχει θαφτεί (κάτω από όγκους χώματος) σε μεγάλο βάθος» εξήγησε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ