Εκλογές στην Τουρκία: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Εμινέ ψήφισαν στην Κωνσταντινούπολη

Εκλογές στην Τουρκία: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Εμινέ ψήφισαν στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ, έφτασαν στο εκλογικό κέντρο λίγο πριν τις 12 ώρα Ελλάδας, για να ψηφίσουν για τις κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία, που διεξάγονται σήμερα.

Κατά την άφιξή του σε σχολείο στην Κωνσταντινούπολη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαιρέτισε το πλήθος των υποστηρικτών του που τον επευφημούσε και στη συνέχεια μαζί με την σύζυγό του, έσπευσαν να φωτογραφηθούν με μικρά παιδιά που βρίσκονταν εκεί.

Τα μέτρα ασφαλείας και στην περίπτωση του Ερντογάν, όπως και λίγο νωρίτερα στου αντιπάλου του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ήταν αυξημένα.

Σημειώνεται ότι στις εκλογές στην Τουρκία οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τόσο τον πρόεδρο της χώρας, ο οποίος απολαμβάνει ενισχυμένες εξουσίες, όσο τους 600 βουλευτές που θα τους εκπροσωπήσουν στο τουρκικό κοινοβούλιο. Και οι δύο θεσμοί απολαμβάνουν μια πενταετή θητεία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ κατά Πούτιν: Υπόσχεση για 10 Patriot στην Ουκρανία, εν μέσω επικρίσεων για «ασήμαντη» βοήθεια

Διεθνή / Τραμπ κατά Πούτιν: Υπόσχεση για 10 Patriot στην Ουκρανία, εν μέσω επικρίσεων για «ασήμαντη» βοήθεια

Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει απογοητευμένος από τον Ρώσο ηγέτη – Αντιδράσεις στο Κίεβο για τον περιορισμένο αριθμό πυραύλων, ενώ συνεχίζονται οι ρωσικές επιθέσεις
LIFO NEWSROOM
Το κλείσιμο του ματιού που έγινε viral: Ο Μακρόν, η Κέιτ και μια στιγμή στο δείπνο του Καρόλου

Διεθνή / Το κλείσιμο του ματιού που έγινε viral: Ο Μακρόν, η Κέιτ και μια στιγμή στο δείπνο του Καρόλου

Η κάμερα κατέγραψε τον Γάλλο πρόεδρο να σηκώνει το ποτήρι του προς την Κέιτ και να της κλείνει το μάτι, σε μια αυθόρμητη κίνηση που σχολιάστηκε ως «γαλλική γοητεία σε πλήρη εξέλιξη»
LIFO NEWSROOM