Εκλογές στην Τουρκία: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Εμινέ ψήφισαν στην Κωνσταντινούπολη

Εκλογές στην Τουρκία: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Εμινέ ψήφισαν στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ, έφτασαν στο εκλογικό κέντρο λίγο πριν τις 12 ώρα Ελλάδας, για να ψηφίσουν για τις κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία, που διεξάγονται σήμερα.

Κατά την άφιξή του σε σχολείο στην Κωνσταντινούπολη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαιρέτισε το πλήθος των υποστηρικτών του που τον επευφημούσε και στη συνέχεια μαζί με την σύζυγό του, έσπευσαν να φωτογραφηθούν με μικρά παιδιά που βρίσκονταν εκεί.

Τα μέτρα ασφαλείας και στην περίπτωση του Ερντογάν, όπως και λίγο νωρίτερα στου αντιπάλου του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ήταν αυξημένα.

Σημειώνεται ότι στις εκλογές στην Τουρκία οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τόσο τον πρόεδρο της χώρας, ο οποίος απολαμβάνει ενισχυμένες εξουσίες, όσο τους 600 βουλευτές που θα τους εκπροσωπήσουν στο τουρκικό κοινοβούλιο. Και οι δύο θεσμοί απολαμβάνουν μια πενταετή θητεία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM