Εκλογές στην Κύπρο- Μαυρογιάννης: Η Δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή

Εκλογές στην Κύπρο- Μαυρογιάννης: Η Δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή, υπογράμμισε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, καλώντας και εκείνος τους πολίτες να ψηφίσουν, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, στις οποίες είναι υποψήφιος μαζί με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. 

«Δεν είναι απλώς μία διαδικασία. Είναι η ανάληψη από τους πολίτες του καθήκοντος, της ευθύνης τους, για να αλλάξουν τον τόπο», υπογράμμισε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αφού ψήφισε. 

Έκκληση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές στην Κύπρο είχαν απευθύνει νωρίτερα τόσο ο έτερος υποψήφιος, Νίκος Χριστοδουλίδης, όσο και ο απερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. 

«Σήμερα στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Δεν είναι η ώρα να υπάρχουν διαχωρισμοί. Είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, για μια νέα, ενωμένη, ευρωπαϊκή Κύπρο», συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο κ. Μαυρογιάννης. Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, απάντησε: «Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα είμαστε νικητές». 

Μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, το 35,4% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων είχαν ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά τους. Στον πρώτο γύρο των εκλογών στην Κύπρο, το ποσοστό συμμετοχής την ίδια ώρα ήταν 33,7%. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Ανήλικη μεταξύ των συλληφθέντων διαδηλωτών καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Ιράν: Ανήλικη μεταξύ των συλληφθέντων διαδηλωτών κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τις Αρχές

Δύο άτομα που συνελήφθησαν, εκ των οποίων μία16χρονη, κατήγγειλαν σε οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΔΑΣΜΟΙ ΕΕ

Διεθνή / Τραμπ για Γροιλανδία: «Τώρα είναι η ώρα και θα γίνει» – Στόχος η απομάκρυνση της ρωσικής απειλής

Ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει αφότου επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2025 πως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από την «ιδιοκτησία» της Γροιλανδίας
THE LIFO TEAM