Έκλεψαν εμβληματικό γλυπτό - παγωτό και το επέστρεψαν δηλώνοντας «λιωμένοι»

Έκλεψαν εμβληματικό γλυπτό - παγωτό και το επέστρεψαν δηλώνοντας «λιωμένοι» Facebook Twitter
Φωτ: Langside Cafe
0

Η ιδιοκτήτρια ενός ιστορικού καφέ στη Γλασκώβη δηλώνει ενθουσιασμένη μετά την επιστροφή ενός αγάλματος παγωτού που είχε εξαφανιστεί από έξω από το κατάστημά της από ένα «ζευγάρι απόλυτων μπελάδων».

Το μεγάλο διακοσμητικό γλυπτό αποτελεί μόνιμο στοιχείο του Langside Cafe στη νότια πλευρά της πόλης εδώ και περίπου 40 χρόνια και έχει επίσης εμφανιστεί σε έργα τέχνης που απεικονίζουν το κατάστημα.

Εξαφανίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες, αφήνοντας πίσω μόνο το διακοσμητικό κομμάτι της βάφλας.Η ιδιοκτήτρια του καφέ, Isabell Graham, ήλπιζε ότι τελικά θα επιστρέψει.

Έκλεψαν εμβληματικό γλυπτό - παγωτό και το επέστρεψαν δηλώνοντας «λιωμένοι» Facebook Twitter
Φωτ: Langside Cafe

Μιλώντας στο Sky News, δήλωσε ότι «σκεφτήκαμε ότι μπορεί να επανεμφανιστεί, αλλά δεν συνέβη. Και μετά κοίταξα για να αγοράσω ένα καινούριο και κοστίζουν £500-600.

«Σκέφτηκα  "ω, αρκετά χρήματα", έτσι κάναμε μια μικρή ανάρτηση στο Instagram χθες και πολλοί άνθρωποι το μοιράστηκαν. Ήρθα το πρωί και ήταν εκεί με ένα όμορφο σημείωμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί το έχουμε εδώ και πολύ καιρό».

Η επιστολή συγγνώμης περιλάμβανε ένα σχέδιο ενός παγωτού και μια εξήγηση. Συγκεκριμένα έγραφε: «Αγαπητό Langside Cafe, βρήκαμε το παγωτό πεσμένο δίπλα στα σκουπίδια, χωρίς τη βάφλα του και υποθέσαμε ότι είχε πεταχτεί. Απολογούμαστε και ελπίζουμε να μην προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Παρακαλούμε συγχωρέστε μας. Με αγάπη, ένα ζευγάρι απόλυτων μπελάδων» (σ.σ. Love, a couple of absolute melts/ το ζευγάρι έκανε λογοπαίγνιο με το «λιωμένο» παγωτό). 

Η κα Graham αποδέχεται τη συγγνώμη και πιστεύει ότι το περιστατικό δεν ήταν κακόβουλο - αν και άλλα διακοσμητικά παγωτά έχουν εξαφανιστεί από έξω από το καφέ που μετρά πλέον 104 χρόνια «ζωής». 

Έκλεψαν εμβληματικό γλυπτό - παγωτό και το επέστρεψαν δηλώνοντας «λιωμένοι» Facebook Twitter
Φωτ: Langside Cafe

Η κα Graham, η οποία διευθύνει την επιχείρηση εδώ και έξι χρόνια, είπε: «Αυτό που έχουμε τώρα είναι από τα τέλη της δεκαετίας του '80, αλλά υπήρχαν και παλαιότερα που έχουν εξαφανιστεί κατά καιρούς.

Το διακοσμητικό παγωτό έχει πλέον επανενωθεί με τη βάφλα του.

Με πληροφορίες από SkyNews

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή Τραμπ για τα στοιχεία της απασχόλησης – Απέλυσε την επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας

Διεθνή / Οργή Τραμπ για τα στοιχεία της απασχόλησης – Απέλυσε την επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τη διορισμένη από τον Μπάιντεν επικεφαλής «ανίκανη» και διέταξε την άμεση απομάκρυνσή της, μετά από δυσμενή έκθεση για την αγορά εργασίας.
LIFO NEWSROOM
Ο Χουάν Κάρλος ξεχρεώνει: Πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ σε φίλους και αριστοκράτες που τον «έσωσαν» από την εφορία

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος ξεχρεώνει: Πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ σε φίλους και αριστοκράτες που τον «έσωσαν» από την εφορία

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας επέστρεψε τα χρήματα που του είχαν δανείσει επιχειρηματίες και ευγενείς για να καλύψει μια τεράστια φορολογική οφειλή το 2021. Πώς τα κατάφερε από την εξορία στο Αμπού Ντάμπι
LIFO NEWSROOM
Θύελλα για συνέντευξη με «νεκρό» μέσω AI – Το άβαταρ θύματος ένοπλης επίθεσης προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / Θύελλα για συνέντευξη με «νεκρό» μέσω AI – Το άβαταρ θύματος ένοπλης επίθεσης προκάλεσε αντιδράσεις

Σφοδρές επικρίσεις κατά του πρώην δημοσιογράφου του CNN Τζιμ Ακόστα, που πήρε «συνέντευξη» από εικονική αναπαράσταση 17χρονου θύματος του μακελειού στο Πάρκλαντ. Η συνέντευξη χαρακτηρίστηκε «μακάβρια», «χειριστική» και «τερατώδης»
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Διεθνή / Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Το Στενό της Μεσίνας θεωρείται μία από τις πλέον σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, στοιχείο που αποτέλεσε καθοριστικό λόγο για την απόρριψη του έργου στο παρελθόν
LIFO NEWSROOM
«Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Διεθνή / «Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Σύμφωνα με την κατάθεση του 16χρονου ανιψιού του, ο 37χρονος παγίδευε τα θύματά του, τα σκότωνε, τεμάχιζε τα σώματά τους, τα έκαιγε και στη συνέχεια ξεφορτωνόταν τα υπολείμματα σε σακούλες σκουπιδιών
LIFO NEWSROOM
Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Διεθνή / Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Από το Λάτσιο μέχρι το Σαλέντο και την Τοσκάνη, οι παραθαλάσσιες περιοχές βιώνουν πτώση της τουριστικής κίνησης. Πού οφείλεται η κρίση και ποιοι επηρεάζονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM