ΤΩΡΑ!

Έκκληση Μέρκελ: «Δείτε τους δικούς σας μέσω βιντεοκλήσης αυτά τα Χριστούγεννα»

Έκκληση Μέρκελ: «Δείτε τους δικούς σας μέσω βιντεοκλήσης αυτά τα Χριστούγεννα» Facebook Twitter
EPA/SEAN GALLUP/ POOL
0

Η Άνγκελα Μέρκελ προέτρεψε τους Γερμανούς να αποφύγουν τις επισκέψεις σε συγγενείς τα Χριστούγεννα και να χρησιμοποιήσουν βιντεοκλήσεις αντί για κατ' ιδίαν ευχές, όπως κάνουν όσοι υπηρετούν στο εξωτερικό.

«Οι γυναίκες και οι άνδρες που υπηρετούν μακριά από την πατρίδα για να εγγυηθούν την ασφάλειά μας γνωρίζουν τι σημαίνει να έχεις περιορισμένη επαφή με τους αγαπημένους», είπε η Γερμανίδα καγκελάριος, κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου της podcast.

«Γνωρίζουν τι σημαίνει να μπορείς (να επικοινωνήσεις) μονάχα μέσω Skype, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αντί να είσαι μαζί τους», συμπλήρωσε.

Η Γερμανία κατέγραψε περισσότερα από 31.000 νέα κρούσματα και 702 θανάτους σήμερα, σύμφωνα με το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Πρόκειται για τον διπλάσιο αριθμό των μολύνσεων από εκείνον που καταγράφηκε στις 15 Δεκεμβρίου, μία ημέρα προτού η Γερμανία εισέλθει σε ένα αυστηρό lockdown, που αναμένεται να διαρκέσει έως τουλάχιστον τις 10 Ιανουαρίου.

«Αυτό που περιμένει πολλούς από εμάς τα Χριστούγεννα είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους σε αποστολές στο εξωτερικό», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος, έχοντας ως φόντο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM