Έχει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ υπάλληλο να του σκουπίζει τις μασχάλες; - Σάλος στα social media

Έχει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ υπάλληλο να του σκουπίζει τις μασχάλες; - Σάλος στα social media Facebook Twitter
0

Την αντίδραση των social media έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απασχολεί ανθρώπους για να στεγνώνουν τον ιδρώτα από τις μασχάλες του πριν τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Η αποκάλυψη έρχεται από ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα με τίτλο «Facebook: The Inside Story του Στίβεν Λιβάι.

Η βιβλιοκριτική του Bloomberg περιελάμβανε μία έως τώρα ανέκδοτη λεπτομέρεια για τον ιδρυτή του κοινωνικού μέσου - κολοσσού, σύμφωνα με την οποία ένα μέλος της επικοινωνιακής ομάδας του Ζούκερμπεργκ τού σκουπίζει τον ιδρώτα που προκαλεί το άγχος πριν από τις ομιλίες του.

Αναφερόμενη στην αποκάλυψη αυτή, η εκπρόσωπος του Facebook αμφισβήτησε την ακρίβειά της. «Αμφιβάλλω αν αληθεύει. Αλλά κι αν αληθεύει, θα έπρεπε να είναι αίτημα της ομάδας επικοινωνίας. Όμως, σίγουρα, όποιος έχει φορέσει γκρι T-shirt μπορεί να ταυτιστεί» τόνισε η Λιζ Μπουρζουά.

Η αναφορά αυτή είχε γίνει αρχικά στη βιβλιοκριτική του Bloomberg, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται το κορυφαίο στέλεχος της Σίλικον Βάλεϊ που λάμβανε βοήθεια από τους υπαλλήλους του για την εφίδρωσή του, κάτι που προκάλεσε πλήθος σχολίων στα social media - ακόμα κι από άλλες προσωπικότητες της παγκόσμιας τεχνολογίας. 

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, σε σχετική ανάρτηση, τόνισε πως δεν έχει ζητήσει ποτέ από μέλος του προσωπικού του να του στεγνώσει τις μασχάλες αλλά θα ήταν πρόθυμος να το κάνει ο ίδιος για κάποιον στην ομάδα επικοινωνίας του.

Έχει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ υπάλληλο να του σκουπίζει τις μασχάλες; - Σάλος στα social media Facebook Twitter

Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι αρχισυντάκτης στο περιοδικό τεχνολογίας Wired και καλύπτει εδώ και χρόνια τις εξελίξεις στο Facebook. Υποστηρίζει δε, πως είχε πρόσβαση στο προσωπικό ημερολόγιο του Ζούκερμπεργκ από το 2006. Το βιβλίο περιλαμβάνει ακόμα συνεντεύξεις με νυν και πρώην υπαλλήλους του Facebook.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Διεθνή / Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου η επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ - Απών ο βασιλιάς Κάρολος μετά την ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η χήρα του Ναβάλνι κατηγορεί τον Πούτιν πως κρατά σε ομηρία την σορό του συζύγου της

Διεθνή / Η χήρα του Ναβάλνι κατηγορεί τον Πούτιν πως κρατά σε ομηρία την σορό του συζύγου της

«Τον βασανίσατε όσο ζούσε, τώρα τον βασανίζετε και μετά θάνατον», λέει η χήρα του Ναβάλνι σε νέο βίντεο που ανάρτησε το Σάββατο και μέσω του οποίου εξαπολύει πυρά κατά του Πούτιν -  Τίτλος του βίντεο «Η ψεύτικη πίστη του Πούτιν»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ