Το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Carter Reum περιμένει η Πάρις Χίλτον, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PageSix.

 

Το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια με τη 40χρονη Χίλτον να αποκαλύπτει τον Ιανουάριο πως είχε υποβληθεί σε εξωσωματική θεραπεία. 

 

«Είναι ο άνδρας των ονείρων μου, στο 100%. Συζητάμε σχεδιάζοντας το γάμο μας και διαλέγοντας τα υποψήφια ονόματα του παιδιού μας» είχε αναφέρει τότε σε podcast. 


Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο μετά από σχέση ενός χρόνου. 

 

 

Η ίδια, ωστόσο, αρνήθηκε ώρες αργότερα το δημοσίευμα, λέγοντας πως δεν είναι έγκυος «ακόμη», προσθέτοντας πως «ανυπομονεί να κάνει παιδιά το 2022, μετά το γάμο». 

 

«Ξύπνησα με περίπου 3.000 μηνύματα και τα πέντε μου iPhone να χτυπούν, με τους πάντες να μου εύχονται συγχαρητήρια και να εκφράζουν τη χαρά τους» ανέφερε η ίδια σε podcast της, αστειευόμενη, μάλιστα, με τα νέα: «Ναι, είμαι έγκυος με τρίδυμα και τόσο ευτυχισμένη για τη μητρότητα. Απλώς αστειεύομαι. Δεν είμαι έγκυος, όχι ακόμα. Περιμένω για μετά το γάμο μου. Το νυφικό μου φτιάχνεται τώρα οπότε θέλω να διασφαλίσω πως θα μου πηγαίνει τέλεια». 

 

Οι φήμες πως εκείνη κι ο Reum ήταν ζευγάρι είχαν αρχίσει να φουντώνουν στις Χρυσές Σφαίρες, τον Ιανουάριο του 2020, με μια πηγή να αποκαλύπτει πως είχαν γνωριστεί μέσω κοινών φίλων. 

 

Η Χίλτον είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους στο Instagram τον Απρίλιο, ποστάροντας μια φωτογραφία όπου φαινόταν να φιλάει τον Reum. «Το καλύτερό μου είναι να δημιουργώ αναμνήσεις μαζί σου. Τα φιλιά σου είναι μαγικά. Μ'αρέσει να είμαι δική σου και να ξέρω πως είσαι δικός μου» έγραφε στη λεζάντα. 

 

Πάντως, κανείς από τους εκπροσώπους του ζεύγους δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης. 

 

Με πληροφορίες από PageSix/People