Πάρις Χίλτον: Η διαρροή του sex tape «θα με πονάει για όλη τη ζωή μου»

Paris Hilton says 2004 sex tape leak ‘will hurt me for the rest of my life’ Facebook Twitter
EPA
0

Η Πάρις Χίλτον ανέφερε πως εξακολουθεί να βιώνει μετατραυματικό στρες εξαιτίας του sex tape που διέρρευσε το 2004 στο Διαδίκτυο.

Στο sex tape που διέρρευσε εμφανιζόταν η διάσημη τηλεπερσόνα και ο τότε σύντροφός της Ρικ Σάλομον. Στη συνέχεια ο Σάλομον πούλησε ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο. Η Χίλτον μίλησε για την «εξευτελιστική» εμπειρία σε συνέντευξή της στο Vanity Fair και δήλωσε πως το βίντεο παραμένει «κάτι που θα την πονάει για όλη την υπόλοιπη ζωή της».

«Βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου», ανέφερε η Χίλτον προσθέτοντας πως μετά τη διαρροή οι άνθρωποι ήταν «κακοί μαζί της» ενώ παράλληλα στηλίτευσε τη στάση των νυχτερινών talk shows. «Έκλαιγα κάθε μέρα, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, πίστευα πως η ζωή μου είχε τελειώσει», ανέφερε.

«Ήταν μία ιδιωτική εμπειρία ανάμεσα σε δύο άτομα», συνέχισε λέγοντας είδε την εμπιστοσύνη που έδειξε σε έναν άνθρωπο που αγαπούσε να προδίδεται και όλον τον κόσμο να παρακολουθεί και να γελάει. «Ήταν ακόμα πιο επίπονο για εμένα να βλέπω τον κόσμο να πιστεύει πως το έκανα επίτηδες – αυτό με σκότωσε», ανέφερε για να προσθέσει πως «βιώνει ακόμα μετατραυματικό στρες όταν μιλάει γι’ αυτό».

Στο ντοκιμαντέρ του 2020 «This Is Paris» η Χίλτον ανέφερε πως ένιωσε ότι έχει «βιαστεί ηλεκτρονικά» από αυτό που έκανε ο Σάλομον με το βίντεο. Μετά τη διαρροή του το 2004 η Χίλτον ξεκαθάρισε με δημόσια δήλωσή της πως δεν εγκρίνει την κυκλοφορία του βίντεο. Ο Σάλομον μήνυσε την Χίλτον για συκοφαντία. Με τη σειρά της τον μήνυσε και εκείνη για την κυκλοφορία του βίντεο. Η υπόθεση έληξε με εξωδικαστικό συμβιβασμό.  

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ