«Έγκλημα μίσους» η επίθεση σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων στο Λονδίνο - Απαγγέλθηκαν κατηγορίες

«Έγκλημα μίσους» η επίθεση σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων στο Λονδίνο - Απαγγέλθηκαν κατηγορίες Facebook Twitter
1

Για «έγκλημα μίσους» κατηγορούνται οι τέσσερις έφηβοι που επιτέθηκαν σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών στο Λονδίνο.

Ειδικότερα στους εφήβους ηλικίας 15 έως 17 ετών απαγγέλθηκαν την Πέμπτη κατηγορίες για «έγκλημα μίσους», στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση σε βάρος ζευγαριού γυναικών σε λεωφορείο στο Λονδίνο στα τέλη Μαΐου, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δύο ανήλικοι ηλικίας 16 ετών, ένα 17χρονο αγόρι κι ένας 15χρονος κατηγορούνται για «διακεκριμένο έγκλημα μίσους» και θα εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης στις 21 Αυγούστου. Ο ένας εξ αυτών κατηγορείται επίσης για κλοπή.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση διαπράχθηκε σε λεωφορείο στο Κάμντεν, στο βόρειο Λονδίνο, νωρίς το πρωί της 30ης Μαΐου. Το ένα από τα δύο θύματα, η Μελάνια Γκέιμονατ, μια 28χρονη από την Ουρουγουάη, είχε αναρτήσει στο Facebook μια φωτογραφία με την ίδια να αιμορραγεί από τη μύτη, ενώ το πουκάμισό της ήταν καλυμμένο από αίμα. Στο πλευρό της, βρισκόταν η φίλη της με το πρόσωπό της γεμάτο αίματα.

Η ίδια είχε εξηγήσει ότι με τη σύντροφό της Κρις βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, όταν μια ομάδα νέων τους επιτέθηκε «απαιτώντας να φιληθούμε για να μπορέσουν εκείνοι να μας κοιτάνε, μας φώναζαν λεσβίες και μας περιέγραφαν στάσεις του σεξ». Κατόπιν, κατήγγειλε ότι οι έφηβοι δράστες τις είχαν χτυπήσει και ληστέψει. Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΔΙΟ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ

Διεθνή / Ιράν: Το σχέδιο 10 σημείων για την εκεχειρία και οι βασικές διαφωνίες με τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα, το σχέδιο θέτει ως προϋπόθεση για τον τερματισμό του πολέμου την αποδοχή συγκεκριμένων όρων, αρκετοί από τους οποίους έχουν απορριφθεί στο παρελθόν από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Διεθνή / «Θέλω να κάνω τον εαυτό μου περιττό»: Ένας βουλευτής μάχεται για την αυτοκυβέρνηση της Γροιλανδίας

Ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Qarsoq Høegh-Dam, φιλοδοξεί να κάνει τον ρόλο του «περιττό», μεταφέροντας σταδιακά την εξουσία από την Κοπεγχάγη στη Γροιλανδία και προωθώντας την πλήρη αυτοκυβέρνηση του νησιού
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Έρευνα: Σε ποια χώρα της Ευρώπης βρίσκονται οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Μια νέα μελέτη που καλύπτει 160 χώρες συγκρίνει τα επίπεδα άγχους στην Ευρώπη με αυτά του υπόλοιπου κόσμου, καταλήγοντας σε ένα μείγμα καλών και κακών ειδήσεων για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες της γηραιάς ηπείρου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια