Έφτιαξαν Lego φιγούρες Ζελένσκι και βόμβες μολότοφ- Ξεπούλησαν, τα έσοδα θα πάνε στους Ουκρανούς

Έφτιαξαν Lego φιγούρες Ζελένσκι και βόμβες μολότοφ- Ξεπούλησαν, τα έσοδα θα πάνε στους Ουκρανούς Facebook Twitter
0

Η φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία έχει κινητοποιήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να βοηθήσουν όπως μπορούν. Ακόμη και με φιγούρες Lego

Το Citizen Brick, ένα κατάστημα στο Σικάγο, αποφάσισε να ενισχύσει τους Ουκρανούς με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα: τα κομμάτια Lego. Έτσι, έφτιαξε φιγούρες του προέδρου της χώρας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι, όπως και μίνι βόμβες μολότοφ. Οι πρώτες πωλούνταν έναντι 100 δολαρίων και οι δεύτερες κόστιζαν 10 δολάρια. 

Τα κομμάτια αυτά έγιναν τόσο ανάρπαστα, που το Citizen Brick ανέφερε σε ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες ότι οι άνθρωποί του δουλεύουν ασταμάτητα, ακόμη και στο ρεπό τους, για να φτιάξουν περισσότερες φιγούρες. 

Η ζήτηση εκτινάχθηκε όταν έγινε ανάρτηση για τις φιγούρες στον επίσημο λογαριασμό της Ουκρανίας στο Instagram, δήλωσε ο Τζόι Τρούπια, ιδιοκτήτης του καταστήματος, μιλώντας στο Vice. 

«Κρατήστε κάποια τουβλάκια για εμάς, θα τα χρειαστούμε για να ξαναχτίσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας», ανέφερε η συγκεκριμένη ανάρτηση μεταξύ άλλων. 

Χθες, το κατάστημα ανακοίνωσε ότι πουλήθηκαν όλες οι φιγούρες Ζελένσκι και οι μίνι μολότοφ από κομμάτια Lego. Από την προσπάθεια αυτή συγκεντρώθηκαν 145.388, που θα διατεθούν στην οργάνωση Direct Relief, για την ενίσχυση του ουκρανικού λαού. 

«Εξαιτίας της περιορισμένης προμήθειας των απαραίτητων κομματιών, δεν θα μπορέσουμε να φτιάξουμε άλλες. Ελπίζουμε ότι θα σκεφτείτε να κάνετε μία απευθείας δωρεά στη Direct Relief, ή σε κάποια άλλη σχετική φιλανθρωπική οργάνωση. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και την υποστήριξη αυτού του πρότζεκτ», ανέφερε η ανάρτηση του Citizen Brick. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πολωνία πιέζει τη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις 1,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ

Διεθνή / Η Πολωνία πιέζει τη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις 1,3 τρισ. ευρώ για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Τη Δευτέρα επιδόθηκε ρηματική διακοίνωση από την Πολωνία στη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις. Η συνέχεια διαδραματίστηκε στη Βαρσοβία με την Αν. Μπέρμποκ να επαναλαμβάνει «nein»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ