Έφηβος λέει «ψεύτη» τον αρχίατρο της Αγγλίας και η μητέρα του τού παίρνει το PlayStation

Έφηβος λέει «ψεύτη» τον αρχίατρο της Αγγλίας και η μητέρα του τού παίρνει το PlayStation Facebook Twitter
0

Ένας έφηβος, επιτέθηκε λεκτικά στον καθηγητή Κρις Γουίτι, σε έναν δρόμο του Λονδίνου και η μητέρα του τού κατάσχεσε το PlayStation για τιμωρία. 

Η συμπεριφορά του εφήβου σχολιάστηκε ευρέως όταν βίντεο της φραστικής επίθεσης δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο καθηγητής Κρις Γουίτι είναι ο αρχίατρος της Αγγλίας και σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης. Στο βίντεο φαίνεται ο Γουίτι, που αγοράζει φαγητό από ένα μεξικανικό εστιατόριο, σε δρόμο του κεντρικού Λονδίνου, όταν ο έφηβος ακούγεται να του λέει: «Είσαι ψεύτης. Λες ψέματα για τα κρούσματα του Covid-19. Σταμάτα να λες ψέματα στην τηλεόραση, μαν». 

Το όνομα του εφήβου δεν έχει γίνει γνωστό. Τράβηξε το βίντεο ο ίδιος και το ανέβασε στο TikTok. Στη συνέχεια το βίντεο ανέβηκε και στο Twitter από τον βουλευτή των Τόρις Ματ Βίκερς, που περιέγραψε τη συμπεριφορά του αγοριού ως «φρικτή». 

Και η μητέρα του αγοριού όμως αποδοκίμασε την πράξη του και τον κάλεσε να δημιουργήσει ένα νέο βίντεο με το οποίο θα ζητάει συγγνώμη στον Γουίτι, σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στην Mail Online. «Τρόμαξα όταν είδα πόσο αγενής ήταν ο γιος μου απέναντι στον κ. Γουίτι. Δεν τον μεγάλωσα έτσι και δεν είναι αυτή η συμπεριφορά που περιμένω από εκείνον.»

Παράλληλα ανέφερε πως τιμώρησε τον γιό της. «Του πήρα το PlayStation, που είναι το αντικείμενο που αγαπάει περισσότερο. Δεν του απαγόρευσα τη βόλτα γιατί υποφέρει ήδη αρκετά από το lockdown και δεν βγαίνει έξω τόσο συχνά όσο παλιότερα.»


O Γουίτι από την πλευρά του ήταν περισσότερο επιεικής. Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό είπε ότι ο «νεαρός» έκανε «φιγούρα». 

«Δεν σκέφτηκα τίποτα ειλικρινά» είπε ο Γουίτι προσθέτοντας πως τον εξέπληξε το γεγονός ότι το περιστατικό πήρε διάσταση. «Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα πρότυπο πολίτη» είπε και αναφέρθηκε στον «Κάπτεν Τομ» που σύμφωνα με τον αρχίατρο της Αγγλίας εκφράζει το πνεύμα του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Η μητέρα του παιδιού ανέφερε πως το βίντεο αποτελεί μία ένδειξη των επιπτώσεων lockdown στην ψυχική υγεία των εφήβων. «Ήθελε να δώσει ένα μήνυμα στον κ. Γουίτι για να καταλάβει τι περνάει αυτός και άλλοι νέοι, αλλά είμαι πολύ αναστατωμένη και θυμωμένη για τον τρόπο που το έκανε», είπε η μητέρα του προσθέτοντας πως ο γιος της είναι ένα έξυπνο αγόρι. 

 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / ΟΗΕ: Οι δαπάνες των ΗΠΑ για τον πόλεμο στο Ιράν θα μπορούσαν να έχουν σώσει 87 εκατ. ζωές

«Κατακλυσμική» χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων ο επικεφαλής της ανθρωπιστικής υπηρεσίας του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας του έχει μειωθεί κατά περίπου 50%
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ
ΡΩΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Διεθνή / Ρωσία και Βόρεια Κορέα συνδέονται πλέον μέσω οδικής γέφυρας

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών έχουν ενισχυθεί εν μέσω της πλήρους εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη Μόσχα και την Πιονγιάνγκ να εμβαθύνουν τους οικονομικούς, πολιτικούς, πολιτιστικούς και στρατιωτικούς δεσμούς τους
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο 88χρονος που αγκάλιασε - «Εκπλήρωσε την επιθυμία της αποθανούσας συζύγου του», γράφουν διεθνή ΜΜΕ

Το βίντεο που καταγράφει την πριγκίπισσα να αγκαλιάζει τον ηλικιωμένο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννηση της βασίλισσας Ελισάβετ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ

Διεθνή / «Στον πάγο» η αποστολή Βανς στο Ισλαμαμπάντ – Χωρίς απάντηση από την Τεχεράνη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ–Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της αποστολής ακόμη και άμεσα, εφόσον η Τεχεράνη δώσει σήμα ότι είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς κατάφερε το Πακιστάν να γίνει ένας απρόσμενος ειρηνοποιός μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν;

Μια πυρηνική δύναμη που δεν αναγνωρίζει επίσημα το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο πρώτης γραμμής στον πόλεμο του Ιράν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM