Doja Cat: Υπέστη ακραία σωματική βία από τον αδελφό της – Τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του

Doja Cat: Υπέστη ακραία σωματική βία από τον αδελφό της – Τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Τη συστηματική κακοποίηση της τραγουδίστριας Doja Cat από τον μεγαλύτερο αδελφό της αποκαλύπτουν νομικά έγγραφα, τα οποία φέρνουν στο φως και την ισχύ προσωρινής περιοριστικής εντολής.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν από τη μητέρα της ράπερ Deborah Elizabeth Sawyer, στις 12 Ιανουαρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέρουν ότι ο γιος της, Raman Dalithando Dlamini, άσκησε ακραία σωματική βία στη Doja Cat, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να της βγάλει τα δόντια...

Η Sawyer προσθέτει ότι η Doja – το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Amala Ratna Zadile Dlamini - χρειάζεται προστασία από τον 30χρονο αφού της προκάλεσε μια σειρά από κοψίματα και μώλωπες, σύμφωνα με τα έγγραφα.

«Ο Raman της έχει επιτεθεί λεκτικά με πολύ εξευτελιστικό και ταπεινωτικό τρόπο [sic]», αναφέρει η κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι έκανε επίσης τη νικήτρια του Grammy, 28 ετών, "να αισθάνεται ανασφαλής και τραυματισμένη".

Η μητέρα της Doja ισχυρίζεται επίσης ότι ο Raman έκλεψε και κατέστρεψε μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα της κόρης της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο Raman υπήρξε επίσης σωματικά βίαιος απέναντί της «αρκετές φορές» τον τελευταίο χρόνο και απείλησε να τη σκοτώσει. Βάσει των εγγράφων πάντα, βίαια περιστατικά ανάμεσα στους τρεις συγγενείς σημειώθηκαν και κατά την τελευταία τους συνάντηση στις αρχές Ιανουαρίου.

Η Sawyer έκανε επίσης γνωστό ότι έχουν εκδοθεί προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του γιου της από το 2017 - αλλά έχουν πλέον λήξει.

Doja Cat: Υπέστη ακραία σωματική βία από τον αδελφό της – Τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Facebook Twitter
Από το Instagram της Doja Cat

Το TMZ αναφέρει ότι ένας δικαστής έκανε δεκτό το αίτημα της Sawyer για προσωρινή δικαστική προστασία από τον Raman μέχρι την ακρόαση για μόνιμα περιοριστικά μέτρα.

Ωστόσο, η Doja δεν έλαβε την ίδια προστασία, σύμφωνα με τον ιστότοπο, αφού θα πρέπει να υποβάλει ξεχωριστό αίτημα για περιοριστικά μέτρα. Όσο γίνονταν γνωστά όλα τα παραπάνω, δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από την πλευρά της ράπερ.

Με στοιχεία από Page Six 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

Διεθνή / Βρετανία και Γαλλία έτοιμες να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία

«Μετά την κατάπαυση του πυρός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα δημιουργήσουν στρατιωτικούς κόμβους σε όλη την Ουκρανία», δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
THE LIFO TEAM
ΦΑΝΑΡΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Διεθνή / Θεοφάνεια στο Φανάρι: Μήνυμα εκκλησιαστικής ενότητας για την Ουκρανία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Σε πανηγυρικό κλίμα η Θεία Λειτουργία - Παρευρέθηκαν Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΣΤΙΒΕΝ ΜΙΛΕΡ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Κανείς δεν θα μας πολεμήσει για τη Γροιλανδία»: Προκαλούν εκ νέου οι δηλώσεις του Στίβεν Μίλερ

«Tο πραγματικό ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα η Δανία ισχυρίζεται ότι ελέγχει τη Γροιλανδία» δήλωσε ο Μίλερ, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
THE LIFO TEAM