Doja Cat: Υπέστη ακραία σωματική βία από τον αδελφό της – Τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του

Doja Cat: Υπέστη ακραία σωματική βία από τον αδελφό της – Τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Τη συστηματική κακοποίηση της τραγουδίστριας Doja Cat από τον μεγαλύτερο αδελφό της αποκαλύπτουν νομικά έγγραφα, τα οποία φέρνουν στο φως και την ισχύ προσωρινής περιοριστικής εντολής.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν από τη μητέρα της ράπερ Deborah Elizabeth Sawyer, στις 12 Ιανουαρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέρουν ότι ο γιος της, Raman Dalithando Dlamini, άσκησε ακραία σωματική βία στη Doja Cat, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να της βγάλει τα δόντια...

Η Sawyer προσθέτει ότι η Doja – το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Amala Ratna Zadile Dlamini - χρειάζεται προστασία από τον 30χρονο αφού της προκάλεσε μια σειρά από κοψίματα και μώλωπες, σύμφωνα με τα έγγραφα.

«Ο Raman της έχει επιτεθεί λεκτικά με πολύ εξευτελιστικό και ταπεινωτικό τρόπο [sic]», αναφέρει η κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι έκανε επίσης τη νικήτρια του Grammy, 28 ετών, "να αισθάνεται ανασφαλής και τραυματισμένη".

Η μητέρα της Doja ισχυρίζεται επίσης ότι ο Raman έκλεψε και κατέστρεψε μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα της κόρης της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο Raman υπήρξε επίσης σωματικά βίαιος απέναντί της «αρκετές φορές» τον τελευταίο χρόνο και απείλησε να τη σκοτώσει. Βάσει των εγγράφων πάντα, βίαια περιστατικά ανάμεσα στους τρεις συγγενείς σημειώθηκαν και κατά την τελευταία τους συνάντηση στις αρχές Ιανουαρίου.

Η Sawyer έκανε επίσης γνωστό ότι έχουν εκδοθεί προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του γιου της από το 2017 - αλλά έχουν πλέον λήξει.

Doja Cat: Υπέστη ακραία σωματική βία από τον αδελφό της – Τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Facebook Twitter
Από το Instagram της Doja Cat

Το TMZ αναφέρει ότι ένας δικαστής έκανε δεκτό το αίτημα της Sawyer για προσωρινή δικαστική προστασία από τον Raman μέχρι την ακρόαση για μόνιμα περιοριστικά μέτρα.

Ωστόσο, η Doja δεν έλαβε την ίδια προστασία, σύμφωνα με τον ιστότοπο, αφού θα πρέπει να υποβάλει ξεχωριστό αίτημα για περιοριστικά μέτρα. Όσο γίνονταν γνωστά όλα τα παραπάνω, δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από την πλευρά της ράπερ.

Με στοιχεία από Page Six 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΗΠΑ

Διεθνή / Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Η χώρα της Καραϊβικής έχει υποστεί τρία μεγάλα μπλακ άουτ αυτόν τον μήνα, καθώς το εμπάργκο καυσίμων από τις ΗΠΑ έχει περιορίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων
THE LIFO TEAM
ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM