Δημοσκόπηση: Οι μισοί Αμερικανοί θέλουν την καθαίρεση του Τραμπ

Δημοσκόπηση: Οι μισοί Αμερικανοί θέλουν την καθαίρεση του Τραμπ Facebook Twitter
Την καθαίρεση του Τραμπ θέλει το 51% των Αμερικανών (Πηγή φωτό EPA)
1

Η πλειονότητα των Αμερικανών θέλουν να καταδικάσει η Γερουσία τον Ντόναλντ Τραμπ και να τον απομακρύνει από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του CNN.

Το 51% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι επιθυμούν την καταδίκη του Τραμπ από τη Γερουσία, καθαιρώντας τον από το προεδρικό αξίωμα, ενώ το 45% απάντησαν ότι δεν επιθυμούν την καθαίρεσή του.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στις 16-19 Ιανουαρίου και δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, παραμονή της δίκης του Τραμπ στη Γερουσία, που ξεκινά σήμερα. Πρόκειται για την πρώτη τηλεφωνική δημοσκόπηση σε εθνικό επίπεδο, από τη στιγμή που τα άρθρα της παραπομπής τους Τραμπ εστάλησαν από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στη Γερουσία.


Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες σε βάρος του, το 58% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι ο Τραμπ έκανε κατάχρηση εξουσίας για να αποκομίσει όφελος ενώ το 57% εκτιμά ότι πράγματι ο πρόεδρος παρεμπόδισε τη Βουλή των Αντιπροσώπων, στη διενέργεια της έρευνας για την παραπομπή του.

Με πληροφορίες από το CNN

 

 

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM