Δήμαρχος Λονδίνου: Οι εταιρίες «δεν μπλοφάρουν» όταν απειλούν να φύγουν από το Λονδίνο

Δήμαρχος Λονδίνου: Οι εταιρίες «δεν μπλοφάρουν» όταν απειλούν να φύγουν από το Λονδίνο Facebook Twitter
0

Οι εταιρίες πράγματι το εννοούν όταν απειλούν να μεταφερθούν εκτός Λονδίνου λόγω της αβεβαιότητας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσα Σαντίκ Καν, προσθέτοντας ότι μια μεταβατική συμφωνία θα τους επιτρέψει να προετοιμαστούν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Ερωτηθείς για την ανάρτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Goldman Sachs Λόιντ Μπλανκφέιν στο Twitter ότι θα περνά περισσότερο χρόνο στη Φρανκφούρτη λόγω του Brexit, ο Καν δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC: «Λέει δημοσίως αυτό που λένε σε ιδιωτικές συζητήσεις πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι και επενδυτές που τους αρέσει να εργάζονται στο Λονδίνο, δηλαδή ότι αν δεν έχουν κάποια βεβαιότητα για το τι θα συμβεί μετά τις 29 Μαρτίου του 2019, θα χρειαστεί να ετοιμάσουν ένα σχέδιο Β».

 

«Δεν μπλοφάρει. Όταν μιλάω καθημερινά με επιχειρήσεις, δεν μπλοφάρουν», δήλωσε ο Καν.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM