Το διάσημο «τρίο» του Χάρι Πότερ ξανά μαζί στην πρώτη επετειακή φωτογραφία

Το διάσημο «τρίο» του Χάρι Πότερ ξανά μαζί στην πρώτη επετειακή φωτογραφία Facebook Twitter
0

Το HBO Max αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία των Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ και Έμμα Γουότσον από τα γυρίσματα του σπέσιαλ αφιερώματος «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts».

Το επετειακό reunion, που κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε πριν ένα μήνα. Στη φωτογραφία, το αγαπημένο τρίο φαίνεται να κάθεται σε κάτι που μοιάζει με το Gryffindor Common Room, με την Έμμα Γουότσον στο κέντρο και δίπλα τους δυο συμπρωταγωνιστές της. 

Τους τρεις ηθοποιούς θα πλαισιώνει στο αφιέρωμα μια λίστα διάσημων μελών του καστ αλλά και των παραγωγών από τις οκτώ ταινίες, ανάμεσά τους οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Άιζακς, Γκάρι Όλντμαν, Τομ Φέλτον και πολλοί άλλοι. 


Νωρίτερα μες στην εβδομάδα κυκλοφόρησε επίσης το τρέιλερ:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM