Δάσκαλος έκλεισε το στόμα μαθητή με κολλητική ταινία γιατί μιλούσε στην τάξη

Βόρεια Καρολίνα: Καθηγητής έκλεισε το στόμα μαθητή με κολλητική ταινία γιατί μιλούσε στην τάξη Facebook Twitter
Φωτ.: New York Post
0

Ένας δάσκαλος στη Βόρεια Καρολίνα απομακρύνθηκε από το σχολείου που δούλευε, όταν ένας 11χρονος μαθητής της έκτης τάξης έστειλε στη μητέρα του μια selfie, που τον έδειχνε με κολλητική ταινία στο στόμα σαν τιμωρία επειδή μιλούσε πολύ στην τάξη.

Μετά από αυτό η σοκαρισμένη μητέρα του μαθητή ζήτησε απαντήσεις για το περιστατικό, που όπως είπε ταπείνωσε το παιδί της.

Η Κάθριν Γούεμπστερ δήλωσε ότι ο 11χρονος γιος της Μπράντι, μαθητής στο Smithfield Middle School, έστειλε με εικονικό μήνυμα την φωτογραφία του με ταινία στο στόμα του στις 13 Φεβρουαρίου, ανέφερε η New York Post.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της το στόμα του παιδιού της καλύφθηκε με την ταινία δύο ή τρεις φορές από έναν δάσκαλο, γεγονός που οδήγησε την Γούμπστερ να ειδοποιήσει τη διευθύντρια του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια μιας σχολικής έρευνας σχετικά με την αναφορά της μητέρας, το αγόρι είπε στη διευθύντρια ότι αυτό γινόταν για αρκετούς μήνες και ότι και άλλοι μαθητές είχαν υποστεί την ίδια μεταχείριση. Το αγόρι είπε επίσης ότι ο δάσκαλος, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, έδενε με ταινία τους καρπούς των μαθητών μεταξύ τους.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις από την επιτροπή δημοσίων σχολείων της κομητείας Τζόνστον ο δάσκαλος παραιτήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ διαβεβαίωσαν άπαντες στη σχολική κοινότητα ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τους ισχυρισμούς για «κακή συμπεριφορά του προσωπικού».

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι όποτε προκύπτουν τέτοιες καταγγελίες, η διοίκησή μας ανταποκρίνεται γρήγορα, διερευνώντας τις καταγγελίες και μερικές φορές, απομακρύνοντας το προσωπικό από τις τάξεις μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδελεχής έρευνα», δήλωσε η διοίκηση της περιφέρειας.

Ο δάσκαλος είχε προσληφθεί τον Αύγουστο του 2022.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Ο σεκταρισμός και η βία επιστρέφουν υπό την ηγεσία του σουνίτη τζιχαντιστή Αχμέτ αλ Σαράα

Διεθνή / Η πτώση Άσαντ δεν έφερε ενότητα – Ο Σαράα δοκιμάζεται από νέο κύμα βίας

Μετά την πτώση Άσαντ, η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο κύμα σεκταριστικής βίας - Η ηγεσία του Αχμάντ αλ-Σαράα αμφισβητείται, καθώς οι ελπίδες για ενότητα δίνουν τη θέση τους στον θρησκευτικό διχασμ
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο με e-υπογραφές στην Τουρκία: Εξέδιδαν δικηγορικά έγγραφα με το πτυχίο νεκρής στους δίδυμους σεισμούς του 2023

Διεθνή / Σκάνδαλο με e-υπογραφές στην Τουρκία: Εξέδιδαν δικηγορικά έγγραφα με πτυχίο νεκρής από τους δίδυμους σεισμούς του 2023

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας, αφαίρεσε από το προσωπικό του ιστολόγιο πληροφορίες για τέσσερα πτυχία του
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Η «πιο μισητή γυναίκα της Αυστραλίας» αθωώνεται μετά από 20 χρόνια φυλακής – Αντιδράσεις για την αποζημίωσή της

Διεθνή / Η «πιο μισητή γυναίκα της Αυστραλίας» αθωώθηκε μετά από 20 χρόνια στη φυλακή – Αντιδράσεις για την αποζημίωσή της

Η Kathleen Folbigg καταδικάστηκε για τους θανάτους των παιδιών της αλλά είκοσι χρόνια μετά, αθωώθηκε - Το ποσό της αποζημίωσής της φέρνει αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM