Το CNN έλυσε τη συνεργασία του με τρεις υπαλλήλους που προσήλθαν στα γραφεία ανεμβολίαστοι, γνωστοποιώντας παράλληλα στους εργαζομένους πως θα καθυστερήσει την πλήρη επιστροφή τους στα γραφεία για πολλές ακόμη εβδομάδες. 


Σε μήνυμά του στους υπαλλήλους, ο πρόδρος της WarnerMedia, Τζεφ Ζούκερ, τόνισε πως οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία κορωνοϊού, έχουν οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα ως προς την επιστροφή των εργαζομένων έως τις 7 Σεπτεμβρίου που πλέον προγραμματίζεται να γίνει στα μέσα Οκτωβρίου. 


«Πάντα λέγαμε πως θα είμαστε ευέλικτοι στις αποφάσεις μας και θα τις αξιολογούμε διαρκώς» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του προς τους εργαζομένους.

 

Η απόφαση του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης συντονίστηκε με άλλους οργανισμούς - μεγαθήρια, όπως οι ViacomCBS, Google, Facebook και Amazon, που ανέβαλαν την προγραμματισμένη επιστροφή των υπαλλήλων τους για κάποιες εβδομάδες. 


Ο Zucker υπενθύμισε στους υπαλλήλους πως ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για την επιστροφή στο γραφείο, γνωστοποιώντας πως η εταιρεία απέλυσε τρεις ανθρώπους όταν έμαθε πως παρέμεναν ανεμβολίαστοι. 

 

«Τις τελευταίες εβδομάδες περιήλθε σε γνώση μας η περίπτωση τριών υπαλλήλων που προσέρχονταν στο γραφείο ανεμβολίαστοι. Και οι τρεις απολύθηκαν. Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να εμβολιαστείτε για να επιστρέψετε στο γραφείο. Και πρέπει να εμβολιαστείτε για να δουλέψετε αλλού με άλλους εργαζομένους, ανεξαρτήτως αν μπαίνετε ή όχι στο γραφείο. Τελεία.» διεμήνυσε ο ισχυρός άνδρας του CNN. 

 

Με πληροφορίες από Vulture