Βρήκαν νεκρή μια ολόκληρη οικογένεια στα συντρίμμια της γέφυρας - 41 τα θύματα της τραγωδίας

Βρήκαν νεκρή μια ολόκληρη οικογένεια στα συντρίμμια της γέφυρας - 41 τα θύματα της τραγωδίας Facebook Twitter
0

Οι κηδείες των θυμάτων από την τραγωδία στη Γένοβα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, αλλά την ίδια ώρα ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα μέλη της ιταλικής πυροσβεστικής υπηρεσίας που πραγματοποιούν έρευνες στα συντρίμμια της οδογέφυρας που κατέρρευσε την Τρίτη στην Γένοβα, εντόπισαν και άλλους νεκρούς, όπως ανακοίνωσε η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας στο AFP.

Τα μέλη των σωστικών συνεργείων διευκρίνισαν ότι αυτές οι σοροί βρέθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε καταπλακωθεί από ένα τμήμα από μπετόν της οδογέφυρας που κατέρρευσε.

Τα σωστικά συνεργεία αρνήθηκαν να διευκρινίσουν τον αριθμό των σορών που εντόπισαν.

Ωστόσο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο μιας οικογένειας, ενός ζευγαριού και ενός κοριτσιού 9 ετών, κι ότι τα θύματα αυτά έρχονται να προστεθούν στους 38 επιβεβαιωμένους θανάτους από την κατάρρευση της γέφυρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM