Βρετανός πλήρωσε 230.000 λίρες σε πλαστικές για να μοιάζει με Κορεάτισσα: «Είμαι εθισμένος στο TikTok»

Βρετανός πλήρωσε 230.000 λίρες σε πλαστικές για να μοιάζει με Κορεάτισσα: «Είμαι εθισμένος στο TikTok» Facebook Twitter
Φωτ: Oli London/Instagram
0

Ένας Βρετανός influencer, που παραδέχθηκε ότι έχει «εμμονή» με τις πλαστικές, υποβλήθηκε πρόσφατα σε νέα επέμβαση για να μοιάζει με Κορεάτισσα γυναίκα

Ο Όλι Λόντον λέει ότι προσπαθεί να δείχνει πιο θηλυκός από τότε που ανακάλυψε την επιτυχία, που έχουν οι influencers από την Κορέα στο TikTok. 

Ο 32χρονος από το Λονδίνο υποβλήθηκε έκανε πρόσφατα λίφτινγκ για ένατη φορά και υποβλήθηκε σε ένα ευρύ φάσμα επεμβάσεων για να αλλάξει τα αντρικά χαρακτηριστικά του προσώπου του σε γυναικεία.

Από το 2014 έχει ξοδέψει συνολικά σε χειρουργικές επεμβάσεις πάνω από 230.000 λίρες.

Αν και θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο λόγω των ευκαιριών στα social media, ο Όλι παραδέχεται ότι έχασε φίλους και συγγενείς εξαιτίας των επιλογών του, με τη μητέρα και την αδερφή του να τον «απαρνιούνται».

«Είμαι εθισμένος στο TikTok που έχει ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στον τρόπο με τον οποίο βλέπω τον εαυτό μου. Περνάω περίπου οκτώ ώρες την ημέρα στην εφαρμογή και κάνω συνεχώς βίντεο - είναι απλώς ένα μέρος της καθημερινότητάς μου. Έχω αρκετά εμμονική και παρορμητική προσωπικότητα. Ανακάλυψα όμορφες Κορεάτισσες στο TikTok και αποφάσισα ότι θέλω να τους μοιάσω», εξηγεί.

Αυτή την εποχή βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στις 8 Απριλίου.

Εκεί επισκέφθηκε μια κλινική για 3D face lift, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανόρθωση φρυδιών, μετώπου, ματιών, χειλιών, λαιμού και σαγονιού μαζί με χαμήλωμα της γραμμής των μαλλιών και μείωση των οστών του πηγουνιού για να φαίνεται πιο θηλυκό.

«Ερωτεύτηκα την εμφάνιση των Κορεατών όταν έζησα εκεί το 2013. Από τότε έχω κολλήσει με το look. Αλλά πρόσφατα, ανακάλυψα πόσο χαριτωμένες και όμορφες είναι οι Κορεάτισσες influencers, οπότε αποφάσισα να υποβληθώ σε επέμβαση για να τους μοιάσω. Έχω εμμονή με το TikTok, επομένως, από επιχειρηματική σκοπιά, είναι λογικό να συνεχίζω τις επεμβάσεις», λέει.

Και συνεχίζει: «Τον τελευταίο χρόνο, έλαβα πολύ μίσος στο διαδίκτυο από τρολ που έλεγαν ότι έχω διπλοσάγονο και με αποκαλούσαν άσχημο. Έχω συνηθίσει το μίσος, αλλά είχε αρχίσει να με κάνει να νιώθω δυστυχισμένο. Αποφάσισα να δείχνω πιο χαριτωμένος και θηλυκός και γι' αυτό έκανα περισσότερες επεμβάσεις. Άλλωστε είμαι gender fluid και πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν αν είμαι αγόρι ή κορίτσι».

Ο Όλι Λόντον σχεδιάζει να αντικαταστήσει επίσης την γκαρνταρόμπα του με φορέματα και φούστες για να δείχνει «χαριτωμένος». 

«Είμαι ακόμα στην Τουρκία και αναρρώνω, αλλά κατάφερα να φορέσω ένα φόρεμα και να δω τη νέα μου εμφάνιση. Ένιωσα καταπληκτικά. Πάντα λέω ότι είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα, αλλά αυτή τη φορά δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα. Δεν θα αγγίξω ξανά το πρόσωπό μου, αλλά μπορεί να αλλάξω το σώμα μου. Έχω σκεφτεί να βάλω εμφυτεύματα στήθους, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Νιώθω ήδη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά δεν θα βιαστώ να αλλάξω το σώμα μου. Αν και μπορεί να δηλώνω γυναίκα στο μέλλον», σημειώνει.

Παρά το γεγονός ότι αισθάνεται ευχαριστημένος με την εμφάνισή του, η οικογένεια και οι φίλοι του δεν νιώθουν το ίδιο.

«Με έχουν απαρνηθεί η μαμά και η αδερφή μου, κάτι που με πληγώνει. Έχω χάσει και φίλους - νομίζουν ότι είμαι άρρωστος στο μυαλό. Αλλά εξακολουθώ να είμαι το ίδιο άτομο, απλά δείχνω διαφορετικός», καταλήγει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM