Βρετανία: Ο Γιούρι Γκέλερ υπέβαλε αίτηση στην Ντάουνινγκ Στριτ για «απροσάρμοστους και φρικιά»

Βρετανία: Ο Γιούρι Γκέλερ υπέβαλε αίτηση στην Ντάουνινγκ Στριτ για «απροσάρμοστους και φρικιά» Facebook Twitter
David Parry/PA Wire
0

Αίτηση για εργασία στην Ντάουνινγκ Στριτ, απαντώντας σε πρόσκληση του Ντόμινικ Κάμινγκς για «απροσάρμοστους και φρικιά» υπέβαλε ο Γιούρι Γκέλερ.


Με την πεποίθηση ότι κανείς άλλος δεν θα έχει τις δικές του δυνάμεις, ο Γιούρι Γκέλερ, ο 73χρονος μάγος που μεταξύ άλλων λυγίζει κουτάλια, έκανε αίτηση για θέση απασχόλησης στην βρετανική κυβέρνηση απαντώντας στην ανοικτή πρόσκληση του Ντόμινικ Κάμινγκς, του συμβούλου του Μπόρις Τζόνσον σε «απροσάρμοστους και φρικιά» να υποβάλουν βιογραφικά στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Στην επιστολή που ξεκινά με την προσφώνηση «Dear Dom», ο Γκέλερ γράφει ότι η καριέρα του ως ψυχαγωγού υπήρξε η τέλεια μάσκα για την δουλειά του ως κατασκόπου. «Αν και πολλοί αμφισβήτησαν τις ικανότητές μου, τα επιτεύγματά μου δεν μπορούν να απορριφθούν ως αποτέλεσμα εξαπάτησης ή ψευδαισθήσεων» , δηλώνει ο Ισραηλινός που έγινε διάσημος στην δεκαετία του '70 για τα τηλεκινητικά του επιτεύγματα.

«Στην δουλειά μου ως κατάσκοπος συνέδραμα στην επιχείρηση Desert Storm, βοήθησα στην ανακάλυψη μυστικών τούνελ στην Βόρεια Κορέα και χρησιμοποίησα τις ικανότητές μου για να σβήσω σημαντικές διπλωματικές δισκέτες που κατευθύνονταν προς την Μόσχα», λέει.

Ο Γιούρι Γκέλερ δήλωσε πρόσφατα ότι χρησιμοποίησε τις δυνάμεις του για να βοηθήσει τον Μπόρις Τζόνσον να κερδίσει τις εκλογές, δίνοντας στους συμβούλους του ένα κουτάλι εμποτισμένο με θετική ενέργεια. «Ίσως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές μου στις συναλλαγές σας με τον Μισέλ Μπαρνιέ», προσθέτει στην επιστολή του αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Ωστόσο, ο Κάμινγκς και ο Τζόνσον μπορεί και να μην εντυπωσιασθούν από την προηγούμενη ανάμειξη του Γιούρι Γκέλερ στο Brexit, όταν κάλεσε τον Μάρτιο του 2019 τους Βρετανούς να ματαιώσουν ολόκληρη την διαδικασία μέσω εκρήξεων μαζικής τηλεπάθειας δις ημερησίως.

Ο Γιούρι Γκέλερ ερωτήθηκε από το Reuters αν πιστεύει ότι οι παραφυσικές του δυνάμεις θα του δώσουν άδικο προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους. Και απάντησε: «Ναι, απολύτως». «Δεν πιστεύω ότι άλλοι άνθρωποι που έστειλαν βιογραφικά έχουν ψυχικές δυνάμεις, αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM
CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM