Βρετανία: Εκλάπη ο Ντάριους, το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο

Βρετανία: Εκλάπη ο Ντάριους, το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο Facebook Twitter
Countryliving
0

Ένα βραβευμένο κουνέλι μήκους περίπου 129 εκατ. θεωρείται ότι έχει κλαπεί στη Βρετανία.

Ο Ντάριους, το γιγάντιο αυτό κουνέλι, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Στούλτον του Worcestershire, το Σάββατο το βράδυ.

Η ιδιοκτήτρια του, Annette Edwards, προσφέρει αμοιβή 1.000 λιρών για την επιστροφή του. Ο Ντάριους είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες καθώς το 2010 χρίστηκε ως το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο.

Η αστυνομία του West Mercia ανέφερε ότι θεωρεί πως το κουνέλι εκλάπη από τον περίβολο του κήπου όπου ζει.

Η ιδιοκτήτριά του είπε πως το κουνέλι πλέον είναι σε προχωρημένη ηλικία για αναπαραγωγή και ζήτησε την ασφαλή επιστροφή του.

Πρόσθεσε δε, ότι ο Ντάριους πήρε τον τίτλο από την μητέρα του Άλις, ενώ αυτό ήταν το τέταρτο βραβευμένο κουνέλι της.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM