Βρετανία: 27χρονη που είχε εμμονή με serial killers κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του συντρόφου της

Βρετανία: 27χρονη που είχε εμμονή με serial killers κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του συντρόφου της Facebook Twitter
0

Μία 27χρονη στη Βρετανία, η οποία φέρεται να είχε εμμονή με τους serial killer, καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συντρόφου της, τον οποίο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια χρησιμοποίησε πληροφορίες από ντοκιμαντέρ για εγκλήματα, προκειμένου να σχεδιάσει το άλλοθί της. 

Η Σάγιε Γκροβς κρίθηκε ένοχη πως δολοφόνησε τον 25χρονο Φράνκι Φιτζέραλντ, κόβοντάς του τον λαιμό, ενώ στη συνέχεια τον μαχαίρωσε 17 φορές στο στήθος, στο σπίτι της στο Χάμπσαϊρ τον περασμένο Ιούλιο. Η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 22 Φεβρουαρίου. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης ειπώθηκε πως η Γκροβς είχε στους τοίχους του σπιτιού της φωτογραφίες από serial killers, διέθετε συλλογή βιβλίων για γκάνγκστερ- μεταξύ άλλων για τον Τσαρλς Μπρόνσον- και παρακολουθούσε ντοκιμαντέρ για αληθινά εγκλήματα. 

Ο εισαγγελέας Στίβεν Πέριαν είπε στο δικαστήριο πως η Γκροβς ενήργησε από ζήλια, όταν ανακάλυψε πως ο σύντροφός της αντάλλασσε μηνύματα με ένα 13χρονο κορίτσι στο Facebook. «Η δολοφονία του Φράνκι Φιτζέραλντ είναι πολύ πιθανό είναι είναι ένα έγκλημα πάθους, που προκάλεσε η ζήλια της», ανέφερε. 

Η 27χρονη χρησιμοποίησε όσα είχε μάθει από εκπομπές για εγκλήματα, προκειμένου να εμφανίσει τον εαυτό της ως θύμα σεξουαλικής βίας, με δράστη τον Φιτζέραλντ, σε μια φίλη της, την Βίκι Μπέιταπ. Έστειλε στη φίλη της βίντεο του ζευγαριού που έκανε σεξ, επεξεργασμένο, προκειμένου να φαίνεται σαν να επρόκειτο για βιασμό, όμως- σύμφωνα με τον εισαγγελέα- από το αυθεντικό υλικό προέκυψε πως η επαφή ήταν συναινετική. 

«Πού βρήκε η κατηγορούμενη τις πληροφορίες για να σχεδιάσει την επίθεση και να το εμφανίσει σαν να ήταν η ίδια το θύμα; Είχε πολλά βιβλία για γκάνγκστερ, όπως ο Τσαρλς Μπρόνσον, στη βιβλιοθήκη της. Είχε φωτογραφίες με serial killers, κορνιζαρισμένες, στους τοίχους της και παρακολουθούσε ντοκιμαντέρ για δολοφονίες. Διαβάζοντας και παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ για δολοφονίες ήταν εξοικειωμένη με σκηνές εγκλήματος, πώς να δημιουργήσει ένα ψευδές αφήγημα και να στήσει ένα ψεύτικο άλλοθι», ανέφερε ο εισαγγελέας. 

«Εσκεμμένα κατασκεύασε ένα ψευδές αφήγημα ότι την κακοποιούσε ο Φράνκι Φιτζέραλντ, ένα ψεύτικο άλλοθι που έστειλε στην Βίκι Μπέιταπ και καθάρισε τη σκηνή του εγκλήματος, έχοντας παρακολουθήσει αυτά τα ντοκιμαντέρ», συμπλήρωσε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Αλβανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για το τουριστικό θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα

Οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο κατασκευής του πολυτελούς θερέτρου του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ, στο ακατοίκητο νησί Sazan και σε προστατευόμενη παράκτια περιοχή, εν μέσω διαμαρτυριών των πολιτών
THE LIFO TEAM