Βρετανία: 209 νεκροί σε 24 ώρες - Πάνω από 19.000 τα κρούσματα κορωνοϊού

Βρετανία: 209 νεκροί σε 24 ώρες - Πάνω από 19.000 τα κρούσματα κορωνοϊού Facebook Twitter
1

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει και είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό στη Βρετανία αυξήθηκε και έφθασε τους 1.228, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, σημειώνοντας αύξηση κατά 209.

Τα στοιχεία αυτά ήταν μέχρι τις 17:00 τοπική ώρα της 28ης Μαρτίου. Το προηγούμενο 24ωρο οι θάνατοι είχαν αυξηθεί κατά 260.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, άλλοι 135 άνθρωποι ανάρρωσαν από τον ιό. 

Νωρίτερα, ο Μπόρις Τζόνσον, με επιστολή του προς κάθε βρετανικό νοικοκυριό, είχε προειδοποιήσει ότι η κρίση του κορωνοϊού θα επιδεινωθεί, μεταδίδει το BBC.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, που βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση καθώς βρέθηκε θετικός στον ιό, αναφέρει ότι, εάν χρειαστεί, μπορεί να επιβληθούν ακόμη αυστηρότεροι περιορισμοί.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπα δεν ανησυχούν οι Βρετανοί. Το "μαξιλάρι" τους είναι 20.000 νεκροί. Έχουν τράτο ως τότε: https://www.lifo.gr/now/world/275971/epikefalis-nhs-an-oi-nekroi-toy-koronoioy-sti-vretania-den-kseperasoyn-tis-20-000-tha-ta-exoyme-paei-kala