Βρετανία: 184 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο - Crash test για την έναρξη της Premier League

Βρετανία: 184 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο - Crash test για την έναρξη της Premier League Facebook Twitter
Βρετανία: 184 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο - Crash test για την έναρξη της Premier League (EPA)
0

Στους 184 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Βρετανία το τελευταίο 24ωρο, με το σύνολο των νεκρών να υπολογίζεται στους 42.153.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου Υγείας, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν 1.115.

Παράλληλα, περισσότεροι από 1.500 παιδίατροι και εργαζόμενοι στον τομέα παιδικής υγείας της Βρετανίας υπέγραψαν, το τελευταίο 24ωρο, ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ζητώντας ένα ξεκάθαρο σχέδιο για την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο.

Στην επιστολή τους εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι εκατομμύρια παιδιά εξακολουθούν να απουσιάζουν από τα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη άνευ προηγουμένου, διακοπή θα σημαδέψει τις ευκαιρίες ζωής μίας ολόκληρης γενιάς νέων ανθρώπων.

Την ίδια ώρα σήμερα ξεκινούν εκ νέου και οι αγώνες της Premier League, έπειτα από αποχή μηνών.

Ο υπουργός Πολιτισμού Όλιβερ Ντάουντεν,, χαρακτήρισε την επανέναρξη των αγώνων της Premier League σήμερα, έπειτα από διακοπή 100 ημερών, συμβολική στιγμή στην προσπάθεια ανάκαμψης από την πανδημία του κορωνοϊού.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ0

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM